01.11.2016., 11:15
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Autor Mileni
Imam iP6s, samsungov chip na zalost. Baterija srednja zalost. Niti losa, niti dobra. Ako je nekome do baterije, slobodno moze preskociti ovaj mobitel. Nikakva tajna.
Ali je takodjer nikakva tajna da Plus verzije imaju cudo bateriju, i tu su od svih flagshipova bez premca. S7E ne moze tu parirati iP7+, a on takodjer ima odlicnu bateriju.
GSM arena testovi su bez veze. Jer nitko, ali ama bas nitko ne koristi mobitel 15h u komadu. A ako i koristi, taj ima vecih problema od baterije na mobitelu.
iP6/6s/7+ mogu bez problema heavy usagea dan i pol do dva. Bez problema. A normal usagea do tri dana. Barem je meni 6+ to mogao, a koliko citam/vidim od drugih ljudi, njima isto.
Nema battery draina, kad je mobitel u dzepu neces ni 1% izgubiti. Moja 6S preko noci ne izgubi ni 1% npr. A sve se to ubraja u potrosnju. Posudi od nekog mobitel ako mozes na par dana pa sam provjeri, endurance test mozes macku o rep objesiti. Osim u slucaju da koristis mobitel 15h bez prestanka.
|
dobro, ja gledam ove normalne veličine, ne prijenosne televizore
i da, ne koristim ga 15 sati, ali moj normalni usage je npr 1h whatsapp razgovora, 100 poruka sa ekipom na whatsapp/messenger/viber po cijeli dan, 1-2h normalnih razgovora, 2 mail adrese na push, navigacija kako kad, imam ga u rukama non stop, baš radi stalno jer mi je posao takav. s7 zasad izdrži dan ako nema navigacije u igri. Što je vrlo dobro ,ali z3 compact mi je bio šampion po tom pitanju ipak.
|
|
|