Citiraj:
Autor mamutarka
Svaki drugi dan, to je i kad idem na poso i derem pokemone dost
Sada sam doma i vidim da jos duze traje, od 9 ujutro do sad je na 70% a stalno nes drkam po aplikacijama, waze proucavam itd. i ima 4 h usage za sad, jel to ekvivalent androidovom SoT nemam ti pojma
Uglavnom baterija je odlicna, a zbog toga sam ga prvenstveno i uzeo, i veci ekran ajde al to mi je i lose jer imam tacnu u dzepu al sveukupno je i ekran odlican i nije da mi fali veca rezolucija, stajaznam..da mi ponude par sati vise usagea ili veca rezolucija - biram usage
Dodaj u to sve i kameru, pogotovo s ovim depth effectom novim, odlican paket sveukupno
Dal vrijedi 1000€, sigurno ne, mislim da nis ne vrijedi tolko, al eto da sam gladan sigurno ga nebih ni pogledao
|
Ne vrijedi soma eura, al dok vidim kak se google bahati sa xl a cjenovno isto ko i 7+, iz principa ne bih dao soma eura za xl, 7+ je tu u dalekoj prednosti..
Ma dok vidim bateriju od 2900mAh na 5.5" i da odlicno drzi, e to je uspjeh... Android to moze samo sanjat..
Ma i kamera je iznenadjenje, ima na gsmareni usporedni test, 7+ vs xl, i cak je kamera dobra u low light uvjetima, naravno, xl je tu bolji..
Onak, ove godine je ajfon iznenadjenje, odlicna baterija, stereo zvucnici, vodootporan, da ne zaboravim, performanse u vrhu, e da, ni jedan android mu nemre prismrdit
A browseru na iosu skidam kapu, pored safarija, svi ostali su amaterski napravljeni..