View Single Post
Staro 31.10.2016., 22:00   #1140
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Svaki drugi dan, to je i kad idem na poso i derem pokemone dost

Sada sam doma i vidim da jos duze traje, od 9 ujutro do sad je na 70% a stalno nes drkam po aplikacijama, waze proucavam itd. i ima 4 h usage za sad, jel to ekvivalent androidovom SoT nemam ti pojma

Uglavnom baterija je odlicna, a zbog toga sam ga prvenstveno i uzeo, i veci ekran ajde al to mi je i lose jer imam tacnu u dzepu al sveukupno je i ekran odlican i nije da mi fali veca rezolucija, stajaznam..da mi ponude par sati vise usagea ili veca rezolucija - biram usage

Dodaj u to sve i kameru, pogotovo s ovim depth effectom novim, odlican paket sveukupno

Dal vrijedi 1000€, sigurno ne, mislim da nis ne vrijedi tolko, al eto da sam gladan sigurno ga nebih ni pogledao
Ne vrijedi soma eura, al dok vidim kak se google bahati sa xl a cjenovno isto ko i 7+, iz principa ne bih dao soma eura za xl, 7+ je tu u dalekoj prednosti..

Ma dok vidim bateriju od 2900mAh na 5.5" i da odlicno drzi, e to je uspjeh... Android to moze samo sanjat..

Ma i kamera je iznenadjenje, ima na gsmareni usporedni test, 7+ vs xl, i cak je kamera dobra u low light uvjetima, naravno, xl je tu bolji..

Onak, ove godine je ajfon iznenadjenje, odlicna baterija, stereo zvucnici, vodootporan, da ne zaboravim, performanse u vrhu, e da, ni jedan android mu nemre prismrdit

A browseru na iosu skidam kapu, pored safarija, svi ostali su amaterski napravljeni..
zvonac je offline   Reply With Quote