View Single Post
Staro 31.10.2016., 17:16   #791
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Da lupetanje....Kako naslijepo? Mob se kupuje od renomiranog kineskog proizvođača (nije "nonname") nakon recenzija. Servis ima samo se treba slati u Kinu (120kn troška) i čekati...ali čeka se i kad se kod naših jadnika pošalje na servis...

2500 je puno manje od love kolko koštaju Samsungovi flahshipovi..softver radi bez problema...lupetaš o problemima koje ni sam nisi iskusio..meni sve radi odlično...Za mob sam dao 1100 kn svega 100 kn manje nego za Samsung J3 koji mi krepava...i jebe me svaki dan...već sam lud od toga što nisam napravio da radi kolko tolko ok....Nitko ne kaže da Edge nije bolji mob ali to niej opcija za nekog ko nema tolko para a želi nešto približno tome. Kažem, jedino di S7 pere Mi5s je kamera. Točka.

Ima garu. Imaaaaaa. Dobio sam godinu dana na TopOne. Jedino se čeka nakon što se pošalje nazad u Kinu. Brat je imao valjda 30ak kineza i niti jednog nije morao slati nazad. S7 edge košta malo više od soma kuna više.

ahahaha pa MIUI je ispeglana i malo modificirana verzija onog što trpaju na Samsunge...meni radi bez beda....Nije savršen ali radi dobro.

Pa dao sam primjer gore. Kupio sam za istu paru Note 3 pro i Samsung J3. PA samo pogledom i bez da se pali mob je jeasno koji je mob apsolutno smeće. Samsung.

Možete se samo moliti da šaomi ili huaveji ne naprave mob od 7 somova kuna jel onda baj baj samsungić.

Jep, nestat ce sa scene
Malo ste previse zabrijali cini se meni, no evo mojih 2 centa...
Sasvim je jasno zasto npr. Xiaomi nema mobitel od 7k kn, ako nije evo odgovora - nitko ga nebi kupova pokraj svih renomiranih brendova koji su godinama na svjetskoj sceni i dokazali su svoje ime (manje vise)... Svaka cast Xiaomiu i slicnima koji se probijaju i rade na tome da budu konkurentni te uzmu svoj dio kolaca, al do toga imaju jos posla. IMHO takvi "kineski" brandovi se prvenstveno kupuju jer nude odlican bang-for-buck. I sam sam ima Xiaomiev mob u proslosti (Mi3) i radija je (vecinom) bez greske, no bilo je nekih musica i sitnih bugova koji su kvarili sveukupan dojam. Danas je to vjerojatno manje izrazeno ali svejedno mislim da nisu na razini velikih brandova (HTC, Samsung, LG itd...). Cura mi ima Mi4c i konstantno ima nekih problema, em sa baterijom (pokazuje krivo stanje, pa se ugasi kao da je prazan, stavi ga puniti 5min onda odjednom ima 50% i sl.), em sa softwareom (razni glitchevi, autobrightness malo radi pa opet ne radi), em sa pregrijavanjem itd... U nekoliko navrata sam joj instalira posljednji stable build (trenutno je na Miui8), ali skoro svi problemi su i dalje prisutni. Daleko od toga da su Samsung, LG i ostala ekipa imuni na to, no kad pricamo o skupim flagshipovima ipak su ispeglaniji nego budget mobiteli od 150-200e nebitno o kojem proizvodjacu pricamo. Upravo to je jos jedna stavka koja me malo smeta kod Xiaomia tj. MIUI-a, vidis taj OS na jednom mobitelu od npr. 150e - vidija si sve. Nema nekih ekskluzivnih featura kod skupljih mobitela, osim naravno par trivijalnih opcija (poput swajpanja po fingerprint sezsoru i sl.) koje ne triba ni spominjati kao bitne, ili se varam...?

Ove izjave da je TW i dalje lagav i bugiran, iskreno ne znam odakle to vadite. Dali ste uopce imali u rukama neku od zadnjih generacija Galaxy-a (S7, S7e)? Moj S7 radi savrseno glatko i bez ikakvih trzavica i bugova, a bas sam picajzla po tom pitanju... ako see i pojavi neki trzaj, obicno se dogodi u 3rd party aplikacijama poput Opere ili Fejsbuka, ali i to nije ucestalo. Evo, neka kolega Brko (koji takodjer ima S7) kaze drugacije ako ja lazem. Sto se tice zadnjeg updatea i navodnih bootloopa, evo prvi put cujem za to na ovom threadu... Imam najnoviji software i nikakav bootloop niti battery drain nisam jos iskusija. Mozda sam ja u manjini . Nuff said...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 31.10.2016. u 18:29.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote