Citiraj:
Autor panasonic
Lupetaš po običaju, Mi5 je daleko od bilo kakvog bestbuya, to je telefon naručen iz kine, bez podrške i servisa.
Čak bi rekao da će ga prije kupiti baš oni koji imaju novca na bacanje jer se igraju s narudžbama telefona iz kine koji nemaju garanciju.
To je ludost, davati 2500 kn tako na slijepo.
|
Da lupetanje....Kako naslijepo? Mob se kupuje od renomiranog kineskog proizvođača (nije "nonname") nakon recenzija. Servis ima samo se treba slati u Kinu (120kn troška) i čekati...ali čeka se i kad se kod naših jadnika pošalje na servis...
Citiraj:
Autor panasonic
Xiaomi se treba držati telefona do 1000-1500 kn, ne možeš nabacat skupe spec. u telefon i reći da ti sad imaš flagship, flagshipov softver mora biti ispeglan do najmanjeg detalja, to ovi u Xiaomiju ne poznaju jer za njih Europa kao kontinent ne postoji, o čemu onda više pričati?
|
2500 je puno manje od love kolko koštaju Samsungovi flahshipovi..softver radi bez problema...lupetaš o problemima koje ni sam nisi iskusio..meni sve radi odlično...Za mob sam dao 1100 kn svega 100 kn manje nego za Samsung J3 koji mi krepava...i jebe me svaki dan...već sam lud od toga što nisam napravio da radi kolko tolko ok....Nitko ne kaže da Edge nije bolji mob ali to niej opcija za nekog ko nema tolko para a želi nešto približno tome. Kažem, jedino di S7 pere Mi5s je kamera. Točka.
Citiraj:
Autor Sunbriel
Ja se slažem da je davati 2500kn za kineza koji nema garu ni servis (ako se grosso ne računa?) ludost. I za to definitivno moraš imati viška novca na raspolaganju, jer pljunut toliki novac odjednom rijetko tko može. Radije si onda čovjek uzme S7 sa njuške za soma kn više sa garom i sa 1000 svjetlosnih godina boljom softverskom podrškom.
|
Ima garu. Imaaaaaa. Dobio sam godinu dana na TopOne. Jedino se čeka nakon što se pošalje nazad u Kinu. Brat je imao valjda 30ak kineza i niti jednog nije morao slati nazad. S7 edge košta malo više od soma kuna više.
Citiraj:
Autor Sunbriel
Xiaomi ima super entry-level modele sa jako dobrih hardwerom za male novce. Ali softver je uvijek bio i vjerojatno će još dugo biti - govno. A to nema nikakve veze sa "nepostojanjem" Europe kao kontinenta. Isti softver koristimo i mi i Kinezi, jer tako i tako je naš "EU ROM" ustvari kineski očišćen od kineskog smeća.
|
ahahaha pa MIUI je ispeglana i malo modificirana verzija onog što trpaju na Samsunge...meni radi bez beda....Nije savršen ali radi dobro.
Pa dao sam primjer gore. Kupio sam za istu paru Note 3 pro i Samsung J3. PA samo pogledom i bez da se pali mob je jeasno koji je mob apsolutno smeće. Samsung.
Možete se samo moliti da šaomi ili huaveji ne naprave mob od 7 somova kuna jel onda baj baj samsungić.