View Single Post
Staro 31.10.2016., 15:17   #780
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Lupetaš po običaju.......
I da, P8 je 100x bolja kupnja jer taj telefon zaista i postoji na ovom tržištu, imaš podršku i servis, a softver mu izrađuje firma koja je i napravila telefon.
Uopće nema veze kad je izašao kad je svejedno bolji telefon, a još je jeftiniji.
Odlično je govoriti čiji je bolji i veći, ali ajmo sad malo definirati stvari:
Samsung:
- Galaxy Note 7 eksplodira - ako te ubije, jebi ga, ako nije, vrati ga.
- Galaxy S7 - zadnji software update u 60% modela diže Android OS loop, koji draina bateriju za 5 sati, da ne spominjem ostale probleme (http://www.gsmarena.com/newscomm-18343.php, tu imamo neke od "dojmova").

LG:
- LG G5 - magnific overnight battery drain, traje već od izlaska mobitela, hvala bogu, LG ga popravlja još uvik, taman dok izađe G7
- LG V20 - touch issues sa second screenom. to valjda dolazi dok poprave G5

Ajmo za kraj viditi Huawei P8, koji je bolji telefon i ima normalan support:
- njegovi famozni wifi problem, koji je ispravija tip sa xda, a ne huawei (hvala bogu na službenom supportu, pa su uzeli njegov fix i podijelili ga, čoviku ni pare dali ni pare nudili), huawei P8 lite još ima taj problem.
- bluetooth problem: radi sa jako malim brojem bluetooth devicea, rješenje root
- ne zaboravimo, ima i on svoj battery drain, analiza se gleda odakle se mobitel grije točno, pa na temelju toga možeš naći fix na, pogodite, xda, jer huawei čeka da mu dođu developeri valjda iz LG-a

Uglavnom, da ne duljim dalje, Xiaomi je nesavršen, hvala bogu, redmi 3s na ovom forumu je savršen primjer da se može zalomiti pokvareni plod, ali velika većina uređaja im radi savršeno (osobno imao, Redmi 1, Redmi 2s, MI3, Mi4, Mi4c, Redmi 3 pro, Redmi Note 2), jedino sam imao problem sa Mi3 sa notifikacijama, i, da ne povjerujete, stigao fix službenim putem..

Svi su uređajiod gore navedenih firmi rađeni u kini (neki u koreji), i svima su developeri iz tih istih zemalja, ne bi vjerovali (i sam tražio posao tamo, pa dobio službeni odgovor).

Što se garancije tiče, svi kupujemo većinom iz grossoshopa, a oni garantiraju da će mobitel biti popravljen.
trebat će malo duže, kažete? Uopće nisam čekao Xperiu z3 compact 2 mjeseca da mi zamijene ekran....

Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 31.10.2016. u 15:25.
Ivo_Strojnica je offline   Reply With Quote