View Single Post
Staro 02.11.2005., 16:55   #18
dautanecII
el_nino
Moj komp

dautanecII's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
mala digresija

Citiraj:
Rainmaker-Lihto
sve nekako radi sporo,sve je u banani,bios se blesira,sata disk ti je zajebacija na nju stavit moro sam skidat neke drivere s skroz druge stranice kojih nema na via da bi ga namjestio.preporuka ti je da si kupiš nf4 939 i sve super,overclock možeš zaboravit,ono nema pola opcija a kad klokaš preko 220 ruše ti se automatski windowsi,makar spustio množitelj.A ak već nećeš prodat agp karticu,staviš nf3 i matičnu msi ili gigabyte koja podržava 939 i ko bog!Nikad više via ili asus!

ne ulazim u to jeli rijec o neispravnom Asusu,losem klokanju,starom biosu,ali nemoj ljude krivo savjetovat.
ja sam x puta ljudima govorio da ne ispadaju 'pametni' u diskreditiranju chipseta,ako to nije istina,a uglavnom nije.
evo ja imam abiticu iz siga (znaci isti chipset) mjesec i pol,drzao sam klokanu neko vrijeme (na 264FSB) ,savrseno radi.
a,pazi,tip ima na ovakvoj istoj ploci 2 SATA Maxtora 200GB u RAID-u,1xMaxtor 250GB UATA i 1xMaxtor 120GB,i veli da mu radi bez mane.kuis?
ljudi se hvataju diskvalifikacije chipseta sam tak,i kad bi chipset bio bugovit,ne bi ugledao svjetlo dana,zasigurno ne na Asusu ili Abitu.

ABIT-USA forum
dautanecII je offline   Reply With Quote