Citiraj:
Autor Toorop
Nisam htio kupovati niti igrati jer mi se ne sviđa to razdoblje i puškice i prčkarije ali uz mnogo molitvi brata uzeo sam za 300kn i moram reći da sam ugodno iznenađen igrom, grafika odlična, čak mi se i dopada zayebavati sa plinom i bajonet charge-om
Brat igra više manje ali uletim i ja koji put pa ako tko hoce neka doda pa da se špila; anescro mu je gamer tag 
|
Meni je upravo to boldano bio jedan od glavnih razloga zbog kojeg baš i nisam bio previše zagrijan za ovaj nastavak. Jednostavno mi je sve što datira negdje ranije od 60-ih godina 20. stoljeća u MP-u totalno odbojno. Valjda je to zato što sam se kroz odrastanje naigrao dosta WW2 igara, pa mi su mi sad samo modene i futurističke stvari privlačne. Čudno s obzirom na to da mi je kod filmova situacija obratna.
Osim toga, odigrao sam nekih 15 sati tijekom bete i jednostavno mi nije bilo značajnog odmaka u odnosu na BF4 da bih sada išao ovo kupovati. Činilo mi se da je malo previše automatskog oružja u igri, no rečeno je da je igra primarno samo inspirirana Prvim svjetskim ratom, a ne da ga vjerno prenosi, pa mi je to bilo prihvatljivo, ali upravo je to kategorija koja bi, što se mene tiče, činila najveću razliku u odnosu na BF3 i BF4. Igra izgleda predivno i zvuči još bolje te, osim na par bugova koji su mi bili sasvim očekivani u beti, objektivno nisam imao čemu prigovoriti, ali isto tako nije postojalo ništa što bi me bacilo na dupe.
S druge strane, bio sam stvarno zainteresiran za SP jer su najavljivali da su jako puno truda u njega uložili i da neće biti još jedna generička i linearna kampanja. Nije mi se isplatilo samo zbog toga dati 60€, a čuo sam da je kampanja dosta kratka, pa sam posudio disk od prijatelja da prijeđem kampanju dok je on na poslu i mogu reći da se ne sjećam kad sam zadnji put bio toliko razočaran. Cijelo vrijeme su u najavama posebno isticali riječ
immersion, al kakav
immersion kad si ti one man army i igra se sastoji od toga da hodaš/voziš ravno i pucaš. Prilično brzo sam odustao i izvadio disk... Šteta, jer mislim da je postojao velik potencijal da iskoriste WW1 za izvrsnu priču. S obzirom na to da je BF ionako MP igra, bilo bi možda bolje da nisu vrijeme i novac uopće ni ulagali u SP, nego da su napravili samo MP i prodavali igru za 40-50€, npr. nešto kao Overwatch.