Ja sam u zadnjih x godina vecinu stvari uzimao u ADMu (nesto i Uzi shop al to nije za ovu temu, njih cu pohvalit u njihovom topicu jer mi je i to par lijepih i dobrih iskustava) i nikad nisam ima nekih problema, niti sa vracanjem stvari na garanciju, niti sa kupovinom.
Situacija 1. - komp za starog, trebala mu neka grafa sa HDMI izlazom da mogu mu spojit komp na ekran, uzeo mu (prije par godina) Ati HD5450 ili tako nesto. U garantnom roku mi je krepala grafa, mislim da sam igrom slučaja imao original ambalažu i račun. Odnio u ADM servis, grafa zamjenjena novom, ovaj put generacija nova, ali istih performansi, tipa 64bit, 1gb, par HDMI izlaza, itd. (jer vise ovih nije bilo).
Situacija 2. - sad kad sam uzimao nove komponente, trebalo mi je nesto hitno i povoljno, kontaktiram direkt preko mejla mogu li mi nabavit komponente (i7 6700K, 16Gb rama, GTX1080, ASUS Z170-A, vodeno hladenje, itd.) i gospodin odgovara da moze sve, osim sta tad u HR nije nigdje jos bilo uzeti non-founders edition GTXica, pa sam rekao da to izbace iz ponude. Racun placen, komponente dosle preksutra na adresu, sve ok.
Situacija 3. - prije 2 godine valjda, ili kad su vec dosle GTX 970, isto ih je bilo tesko nabaviti, saljem mejl imaju li na lageru, govore da imaju. Saljem da mi sacuvaju, jer sam ujutro na poslu, pa necu stic. Odgovoreno mi je da nema problema, uvecer dolazim valjda 10min prije zatvaranja, grafa me ceka.
Situacija 4. - narucujem kameru Logitech C930E, i ispunim krivu adresu za dostavu (tocnije, imao sam stari account za webshop, a sad vise ne radim/zivim u Zagrebu, nego u Splitu) i sjetim se toga kad vidim potvrdu na mejlu. Zovem odmah da se promjeni, naravno, bez problema sve rijeseno i kamera dolazi kod mene u Split.
Situacija 5. - disk neki Seagate, 500Gb mislim da je bio. Kupljen ovdje preko foruma, dakle nemam racun, samo ambalazu sa garancijom, na kojoj pise kad je disk kupljen i da ima 60 mjeseci garancije. I naravno, disk krepa (to je bila ona serija sa 45%+ failure-a), odem u ADM, oni proslijede u Asbis (koji je dobavljac) prihvacena garancija bez racuna, dobijem novi disk - od 1 Tb.
Imao sam jos x situacija gdje sam uzimao maticnu, ram, ssdove, diskove, napajanja, sto za sebe sto za prijatelje sto za firmu, ama bas nikad nisam imao problema ni sa vracanjem na garanciju, ni sa krivim cijenama, itd.
A sto se tice cijena/trajanja garancije na webshopu, teško mislim da je to greška vlasnika/zaposlenika jer oni sigurno ne ispunjavaju te stvari za svaki proizvod na webu, nego se to automatski ažurira skriptama koje povlacu podatke od dobavljaca.