Citiraj:
Autor DraŽ
I ja bih se složio da je loš trener.
Međutim bajo moj mi nismo izgubili niti jednu utakmicu još od Wolfsburga, a to je bilo u travnju. Zadnji put u ligi smo izgubili u veljači protiv Atletica.
Nas rezultat hoće već više od pol godine.
|
To je jako teško nekima za shvatiti ... ali istina je da su ove sezone bijeli jedina neporažena momčad u ligama petice (kada se gledaju sva natjecanja).
Očito taj ćelavac zna ponešto o nogometu
Citiraj:
Autor Lihto
To je valjda otkad Emil pljuje po igri Reala, oni redaju golove i skupljaju bodove  samo nastavi pa da dignemo La ligu  slažem se da im igra nije na nivou ali činjenica je da oni u par akcija mogu kad žele zabit 3-4gola bez problema.. Radije da igraju tak otvorenije nego da gledam dosadnu utakmicu 
Kova je dobar, čak ga je i Ronaldo zagrlio  hahahahaha
|
x2
Pljuj brate mili kol'ko o'š
Citiraj:
Autor emilblomsky
Da,ali jednu bitnu činjenicu zanemarujete.Da nismo dosad odigrali niti jednu jaku tekmu osim Borussije.
|
Rezultati u "velikim" tekmana donose pravo na kur.... , dok rezultati u "malim" tekmama donose liga pehare. Pa neka svatko bira šta mu je draže
Citiraj:
Sad kad dođu Barca i Atletico,vidjeli budemo pravo stanje stvari.
|
Prošle sezone je Barca dobila prvu tekmu 0:4, da bi u drugoj izgubila i istovremeno ispala iz LP, te skoro izgubila liga pehar. A u ovo doba prošle godine su ih svi vidjeli sa unaprijed obranjenom LP i barem 10 bodova prednosti na ligaškoj tablici na kraju sezone.
Sa Atleticom su bijeli odigrali 1:1 u prvoj tekmi i izgubili doma 0:1, ali su unatoč tome završili ispred njih na tablici prvenstva, te ih i izbacili u finalu LP.
Što će reći da rezultati tih "velikih" liga utakmica znače goli k
Citiraj:
Ne pljujem ja po igri,nego nisam zadovoljan istom.
Može to puno bolje,bar kaj se tiće voljnog momenta.Baš se tu najviše očituje nedostatak ove dvojice.
Za Ramosa manje ,više,ionako nije ništa bolji od Pepea i Varanea.
Ja hoću vidjet da lopta ide brže ,okomitije,i da se bore za svaku loptu,pa onda i da izgube ,nema veze!
Ali dobro.I Barca se muči s Granadom,tako da je ove godine sve moguće.Tripleta ili totalni bunar!
|
Iskusni bi rekli da se nešto pita i drugu stranu tj. "slabiju" momčad, jer "velika" ekipa može igrati toliko dobro koliko joj druga strana dopušta. To što neki misle da ako se klub zove Real, Barcelona ili Atletico, da to automatski znači pobjedu protiv ekipe poput Alavesa ili npr. Wolfsburga ... svi smo vidjeli koliko to znači u praksi
Podcjenjivanje "malih" protivnika je najbrži put do unaprijed izgubljenih bodova, utakmica i naposlijetku pehara, pogotovo klubova koji ne igraju LP ... oni se samo dodatno nabriju protiv Ronalda, Mesija, Nejmara, Bejlova, Suareza i njima sličnih, jer znaju da ih gleda barem 20/30/50 milijuna ljudi, te da nemaju što za izgubiti u tim tekmama, a to nerijetko zna biti vrlo zaje... kombinacija