View Single Post
Staro 29.10.2016., 19:06   #480
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ja ne znam zbilja kaj vi ovdje vidite. Ja vidim zejebanciju na treningu i zbilja dobru atmosferu.
Svatko tko je trenirao bilo kakav momčadski sport a da nije odbojka, mora znati da takvih situacija ima hrpu na svakom treningu.

A koliko znam, njih 2 su si jako dobri frendovi privatno.
Na usporenoj slici na 0:44 vidi se da ga je dodatno udario po nozi, nakon što je ovaj već završio na leđima, znači ljigavac na kvadrat (nešto što si ti, ako se dobro sjećam, godinama govorio za njega ).

Nakon toga suigračima na silu pokušava objasnit reakciju, maše ručicama, sav se uznemirio, nekako mi po izrazu lica ne izgleda kao da mu je do šale i zajebancije

Reakcija Marcela gdje u šali hvata suigrača za ovratnik pokazuje koliko se sprda s ronaldovom ljutnjom jer je dobio kroz noge.

Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
a čuj barem je manje fulao penala nego messi ili neymar
Kad već spominješ Messia, da bi zabio golova koliko i Messi, Ronaldu je trebalo nekih 500 udaraca prema golu više od Messia, no da, u pravi si da je bolji izvođač penala od te dvojice.

No bolje da ne idemo dalje s usporedbama, ionako su uglavnom jednosmjerne a i moderatori (s razlogom) ne skaču od sreće kad se krene u tom smjeru.

Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 29.10.2016. u 19:21.
listerstorm je offline