View Single Post
Staro 29.10.2016., 13:56   #506
John Creasy
TossACoinToYourWitcher!
Moj komp
 
John Creasy's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 2,799
Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
I to pljuvanje te svejedno nije spriječilo da naručiš grafičku od 1400 kn kod njih, baš kao što ćeš sutra na nekoj drugoj akciji ili zbog pogrešne cijene "otrčati" i kupiti monitor za 900 kn ili napajanje za 200 kn.
Prilično licemjerno ako se mene pita.

Imaš masu webshopova gdje će te više cijeniti i gdje će ti odgovarati na e-mailove u roku odmah, ali naravno da se samo gleda gdje uštedjeti što više pa se poslije "pljuje" na kvalitetu usluge.

Fino ti njima pošalji e-mail da storniraju tvoju narudžbu bez obzira u kojoj je fazi i kupi tu grafičku u nekoj trgovini po kojoj ne pljuješ.
premalouman si.. više puta sam naglasio da se naučiš čitat, ako već sam ne znaš, morat ću sam sebe citirat: " dalje sam primoran kupovat u linksu, živim u sl. brodu, ali razdvojim si taj segment u glavi, dečki tu u brodu su fenomenalni, da bi riječ rekao.. uđem unutra i ponašam se kao da sam u drugoj firmi, a ne u linksu"

sad kad smo napokon utvrdili da ne znaš čitat i ne razumiješ što cijelo vrijeme pokušavam reći, možeš li se napokon omanit komentiranja mojih postova? tj ako ćeš komentirat, onda stvarno, nauči čitat.. s razumijevanjem.. inače stvarno ispadaš čudan.. ti, ne ja.. ja eto pišem svašta nešta na forumu, ali 90% mojih postova ima nekog smisla, možda jedino malo prenabrijano pišem..

a što se tiče otkazivanja narudžbe, naravno, mogu i poslat sliku ovdje, samo kako bi tebi postalo jasno da si omašio fudbal pokušavajući komentirati moje postove..

još jednom, nauči čitat s razumijevanjem, pomoći će ti u budućnosti
John Creasy je offline   Reply With Quote