View Single Post
Staro 28.10.2016., 10:26   #2010
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Karakter si i znam da nema te ozljede koja će te zaustaviti.
Tako nekako

Mah, bio sam na jobu i popravljao neki jet ski koji tek izasao iz vode na prikolicu, i kako sam totalno zaboravio na činjenicu da je 35 stupnjeva vani i ja znojan kao vrag + mokar jet, htio sam se okrenuti da dohvatim neki vijak i 'ebiga skliznuo i svom silinom pao na betonski pod i od siline udarca odskočio na rub prikolice koji mi je diskove porazbijao. Kako je udarac bio ogroman šok za tijelo komplet lijevi dio donjeg latissimusa mi se "zablokirao" i stisao te povukao donji dio kralježnice sa sobom i navukao kralježak na sebe. Onda je nastao problem jer je gonji dio ledja htio pomoci donjem dijelu i povukao čitav gornji dio u desnu stranu da me koliko toliko održi da mogu hodati (dan danas sam zahvalan ledjima da mogu šetati ). Uglavnom, pun kufer problema. Ja sam u tom trenutku izgubio komplet osjecaj u nogama, rukama i ledjima haha dok su me podizali ti dijelovi tijela su se tresli kao da me netko elektrošokerom pržio i evo još uvijek to nije prestalo, motor više ni ne vozim jer mi lijeva noga nije u mogućnosti reagirati na pokrete te desna ruka nema dovoljno snage da prati sve radnje, auto ne mogu voziti na relacije duze od pola sata jer izgubim sav osjecaj od sredine ledja na dolje i tako ce mi valjda biti do kraja zivota haha
fun fact: kada sam došao na slikanje i operaciju, došao sam hodajući (iako sam trebao kolica ali nema dragog boga da ću ja u to ući haha) i doktor me gleda i slijedi pitanje "a kako ti dragi moj uopce hodas?" i moj odgovor "pa nisam ni ja siguran " da bi gospon pozvao ostale kolege da se dive mojim slikama ledja i kako to izgleda haha

BTW, još su mi rekli da me kolica čekaju ili sada ili za 30godina pa eto, potruditi cu im se pokazati da me ne trebaju čekati
Toorop je offline   Reply With Quote