27.10.2016., 22:47
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
O, oprosti, učinilo mi se da sam ja počeo sa ovakvim komentarima:
A ne, čekaj, nisam...
Ne, nego uopće ga ne koristim.
Good for you! 
K
Ne čitaš. Isti kolega, isti mob, nekoliko navrata.
Probaj nekoliko desetaka poziva u malo duljem vremenskom periodu.
Mogu. Kolegica iz sobe ima Tele2. Ne radi u liftu ni u garaži.
Apsolutno, i to ne na jednom mjestu.
"Oprostite, jesam dobio hitnu službu? Frend mi se izgubio u garaži, ali ga ne mogu dobiti..."
Čekaj, to mogu napraviti dok lutam garažom bez signala?
I to ti je normalna situacija da imaš blindspotove u garaži?
Ljudi koje znam i koji koriste Tele2 mi se nisu pohvalili da su osjetili promjene o kojima pričaš, tako da ne mogu komentirati. Znam samo da kod mene ne radi.
S6, puni Tele2 "roaming" signal, 17 poziva (ne šalim se, kolega je zbilja lutao po garaži), 0 uspješnih. Koja je tvoja poanta?
Zato jer sam kolegu tražio po garaži.
kolovoz 2016.
Najbolje ništa. 
Ovdje se apsolutno slažemo, osobno bi volio da je Tele2 još jača konkurencija gamadi iz HTa i VIP-a.
Ajde, živio!
|
Iz ovog nepregledno i bezveze sarkastičnog posta sam shvatio da si ti kolegu izgubio u auto garaži, zvao 17 puta i nisi ga mogao dobiti iako je imao puni signal. Te kolegica iz sobe nema signala u liftu i opet garaži.
Citiraj:
Autor New One
Isto tako unutarnji parking Sesvete Konzuma Tele2 nema signala, VIP 4G+.
Put autom sesvete - velika gorica autocestom (ili bilo kakvo điranje okolo zagreba obilaznicom) nema smisla telefonirajući jer signal puca svako malo.
Sveti Ivan Zelina, 600m od centra kuća moraš hodati okolo da moooožda uspiješ pričati.
Istina, puno previše toga ovisi o tome svemu. Možda je u tvom slučaju dovoljno da si switchao kartice pa bi na ZTE imao HT signal jer je jednostavno po tom pitanju bolji.
Korisnik sam TELE2 bit će za 3 dana 2 godine. Istina je da ni tvoje ni moje mišljenje nije mjerodavno, ali iz mog primjera tele2 ni mrtav, a i tako preporučam dalje.
Kvalitetu razgovora neću niti pitati, ako pod kvalitetom mislimo na glasnoću. Sa mog vipa zvat tele2 demfano, HT i sve ostalo ludnica.
|
Kao što si sam rekao, puno faktora ovisi. Malo mi je teško vjerovati da baš toliko loše Tele2 radi u tvom slučaju kad ja vozeči se A1 Zagreb-Zadar gdje svako malo prebacuje Tele2-HT signal ne gubim nigdje signal niti mrežnu uslugu (nažalost nisam preveliki korisnik poziva, ali ono što malo pričam na A1 nikad nemam ispad usluge).
Jedino ti ne priznajem obilaznicu, na 3G sam Bregana-Sesvete prošao više od 100x tamo i nazad, na 4G sam bio samo Bregana-Velika Kosnica i nikad nikakvih problema sa signalom na navedenom području. Testirano i običnim pozivom i skype pozivom i mjerenjem signala. Mobiteli Xperia Z i ZTE Axon 7. Tako da ti ne vjerujem ni malo da se na obilaznici ne može pričati. Ni najmanje.
Karta za 3G
https://www.cellmapper.net/map?MCC=2...TECAOnly=false
Karta za 4G
https://www.cellmapper.net/map?MCC=2...TECAOnly=false
Sutra opalim Speedtest na 4G mreži malo prije odmaralište Plitvica pri brzini 130km/h jer koliko vidim tu je najslabiji signal na potezu Bregana - Velika Kosnica. Ako neki forumaš želi obaviti razgovor na obilaznici može broj u inbox
Stvarno ne vidim zašto toliko hejtate Tele2 kad je prijenos broja 3 dana i postoji 2 mobilna operatera i 3 virtualna operatera.
Citiraj:
Autor Garro
O, oprosti, učinilo mi se da sam ja počeo sa ovakvim komentarima:
A ne, čekaj, nisam...
Ne, nego uopće ga ne koristim.
Good for you! 
K
Ne čitaš. Isti kolega, isti mob, nekoliko navrata.
Probaj nekoliko desetaka poziva u malo duljem vremenskom periodu.
Mogu. Kolegica iz sobe ima Tele2. Ne radi u liftu ni u garaži.
Apsolutno, i to ne na jednom mjestu.
"Oprostite, jesam dobio hitnu službu? Frend mi se izgubio u garaži, ali ga ne mogu dobiti..."
Čekaj, to mogu napraviti dok lutam garažom bez signala?
I to ti je normalna situacija da imaš blindspotove u garaži?
Ljudi koje znam i koji koriste Tele2 mi se nisu pohvalili da su osjetili promjene o kojima pričaš, tako da ne mogu komentirati. Znam samo da kod mene ne radi.
S6, puni Tele2 "roaming" signal, 17 poziva (ne šalim se, kolega je zbilja lutao po garaži), 0 uspješnih. Koja je tvoja poanta?
Zato jer sam kolegu tražio po garaži.
kolovoz 2016.
Najbolje ništa. 
Ovdje se apsolutno slažemo, osobno bi volio da je Tele2 još jača konkurencija gamadi iz HTa i VIP-a.
Ajde, živio!
|
Iz ovog nepregledno i bezveze sarkastičnog posta sam shvatio da si ti kolegu izgubio u auto garaži, zvao 17 puta i nisi ga mogao dobiti iako je imao puni signal. Te kolegica iz sobe nema signala u liftu i opet garaži.
Pošto često tvoji kolege koriste mobitele u garaži i liftove njihova jedina solucija je promjena operatera.
Opet uz promjenu broja za 3 dana i 2 operatera i 3 virtualna nemate što biti na Tele2, a kamoli gnojiti ovu temu na funny i "jasamjakopametan" način. Živio