Citiraj:
Autor sipe
Ne znam tko je nadobudan, nema potrebe za takvim komentarima.
|
O, oprosti, učinilo mi se da sam ja počeo sa ovakvim komentarima:
Citiraj:
Autor sipe
Nebuloze o signalu neću ni komentirati jer očigledno ne koristiš Tele2, nego pričaš bezveze o slučajevima koji su bili prije nadogradnje mreže.
|
A ne, čekaj, nisam...
Citiraj:
Komentirao si kvalitetu Tele2 mreže, a istu ne koristiš već minimalno 9 mjeseci (odkad je ukinut nacionalni roaming).
|
Ne, nego uopće ga ne koristim.
Citiraj:
Ja ju koristim od 2009 i koristim ju danas.
|
Good for you!
K
Citiraj:
omentiraš da Tele2 nije popravio signal i navodiš 2 primjera, jedan primjer gdje tvoj kolega koristi nacionalni roaming, znači koristi staru Tele2 infrastrukturu.
Drugi primjer je od ove godine gdje koristi novu mrežu.
|
Ne čitaš. Isti kolega, isti mob, nekoliko navrata.
Citiraj:
Nedostupnost jedan poziv godišnje meni se opće ne čini lošim.
|
Probaj nekoliko desetaka poziva u malo duljem vremenskom periodu.
Citiraj:
I jel možeš garantirati da nije bio problem u telefonu nego isključivo u Tele2 signalu?
|
Mogu. Kolegica iz sobe ima Tele2. Ne radi u liftu ni u garaži.
Citiraj:
Također nekad se desi da zovem HT broj na pretplati pa isto bude nedostupan. Jel to znači da i HT ima problema sa signalom?
|
Apsolutno, i to ne na jednom mjestu.
Citiraj:
Signal u auto garažama mi ne igra nikakvu ulogu.
|
Citiraj:
112 hitni poziv možeš obaviti ako postoji signal bilo kojeg operatera,
|
"Oprostite, jesam dobio hitnu službu? Frend mi se izgubio u garaži, ali ga ne mogu dobiti..."
Citiraj:
a ako mi je prijeko potreban signal u auto garažama odabrat ću drugog operatera koji ima pokrivenu tu garažu signalom.
|
Čekaj, to mogu napraviti dok lutam garažom bez signala?
Citiraj:
Iz prve ruke Langov trg je pokrivena Tele2 signalom, Petrinjska nije. Ostale garaže ne znam.
|
I to ti je normalna situacija da imaš blindspotove u garaži?
Citiraj:
Tako da stvarno ne shvaćam potrebu za komentiranjem nečega što se ne koristi, pogotovo nakon određenih većih promjena.
|
Ljudi koje znam i koji koriste Tele2 mi se nisu pohvalili da su osjetili promjene o kojima pričaš, tako da ne mogu komentirati. Znam samo da kod mene ne radi.
Citiraj:
Ako ćemo pljuvati, evo ti još 2 primjera.
Sljeme Lugarnica - Samsung S4 HT - spojen na 2G mrežu - 1 crtica, nikakva mogućnost interneta, uspostava poziva iz 2. pokušaja.
ZTE Axon 7 - Tele2 - 3G signal - 2 crtice - normalno surfanje i poziv.
Za pregled LTE Tele2 signala na Sljemenu ( i općenito HR 3G i 4G, mapirali korisnici s vlastitim mobitelima)
https://www.cellmapper.net/map?MCC=2...TECAOnly=false
Drugi primjer.
Šestinski dol, 650 metara udaljenost od Ilice, polu podrum zgrade (ispred ulaza u zgradu, ne u samom podrumu).
Samsung S4 HT signal - 2G 1-2 crtice, učestalo prekidanje poziva.
ZTE Axon 7 Tele2 - 3G 2 crtice - nikad ne prebaci na 2G mrežu.
Napisao sam točno modele telefona za bolju usporedbu.
|
S6, puni Tele2 "roaming" signal, 17 poziva (ne šalim se, kolega je zbilja lutao po garaži), 0 uspješnih. Koja je tvoja poanta?
Citiraj:
Ne znam zašto ljudi komentiraju nešto što ne koriste jer im je neko nešto rekao.
|
Zato jer sam kolegu tražio po garaži.
Citiraj:
Svako malo mi netko kaže da Tele2 nema signala u Zagrebu jer 2007 kad su oni koristili tad je bio loš signal.
|
kolovoz 2016.
Citiraj:
Što tim ljudima odgovoriti na taj komentar?
|
Najbolje ništa.
Citiraj:
Uostalom svima nama je interesu da konkurencija bude što jača, za kranjeg korisnika to znači niže cijene i bolja usluga.
|
Ovdje se apsolutno slažemo, osobno bi volio da je Tele2 još jača konkurencija gamadi iz HTa i VIP-a.
Ajde, živio!