View Single Post
Staro 27.10.2016., 18:40   #1115
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Vecina ih ili propusti taj dio od 6:00 pa na dalje, ili pak jednostavno ne kuze neke stvari. Dosta ekipe se cesto ponasaju kao totalni fanboysi. Ali totalni. I to ne djeca, vec odrasli ljudi. Cijeli video ali i poanta istoga mu pada u vodu, procitaj samo komentare ispod.
Slažem se s tipom, ne spadam ni pod jedan kult (apple-android)..
Mislim da većini ljudi smeta taj itunes, a alternativa postoji..
Kao što tip veli u videu, kompromisi postoje i nek si svak izabere kaj je najbolje za nekog, a savršen smartfon ne postoji..

Ako stavim neke stvari na stranu koje me smetaju, ios radi odlično, bolje nego android, nažalost po android

Sad dok gledam cijene pixela xl, onda radije dajem prednost 7plus ovdje..

Većina nas ima iste radnje (sms, mail, pozivi, surfanje, slikanje) ne vidim zbog čeg se tolko ios diskreditira u daljnoj utrci, vjerojatno zbog toga što je ponuda smartfon androida nikad veća, pa čovjek ima izbora..

Imao prije 6s, reko aj da i to probam, ostao sam nemam zamjerki, očito sam podlegao utjecaju tržišta i ostalih piskarala koji su protivnici iosa Kaje je bilo, rješil sam ga se, zato kaj mi se nije dalo čekat na JB, a JB ima finih stvarčica, sad mi je malo žao..

Browser na iosu je najjači i tu mu android nemre prismrdit, točka!
6s sa 2gb rama radi odlično, multitasking odličan, baterija jaako dobra, svako malo dobiješ neko ažuriranje, nonstop nekaj rade i krpaju OS, znači s te strane odličan posao rade..

Ono kaj me bode u oči kod ajfona je itunes i malo lošija kamera, doduše popravili su se dolaskom ajfona 7+, al opet nije u razini pixela

Mada ruku na srce, većinom surfam, smsam i zovem, slikanje je usput ak naletim na nekaj zanimljivo, tak da onda bi onda po tom pitanju trebalo bit svejedno koji OS imam, a ak tražim stabilnost, brzinu i konstantni rad onda se logični izbor nameće sam po sebi, ios..

Tak da uopće ne vidim zakaj izbjegavam ios, a da je neki razuman razlog, znači sve je u glavi
Znači ljudima jednostavno žele utuvit u glavu da je android superiorniji, propaganda radi svoje, a mi smo "žrtve" toga..

Gledam malo usporedbe pixel xl vs 7+, i vele da pixel radi brutalno, ak se stave jedan pored drugog, tu su negde, a ak se optereti malo pixel tu zube pokazuje 7+ i svoju snagu, potonji ga dere...

Ono kaj nikog ne dira i niko ne postavlja pitanje, android s vremenom uspori a neki se kunu u svoj život da to nije istina, i da ljudi pojma nemaju, ios je tu isto bolji, on i nakon 100 dana radi kao i prvi dan, znači isto, hmm, za android baš nemrem dat ruku u vatru..

Android ima mana, da ga srede ko ios, to bi bila druga priča, a ovo da neke aplikacije (od gugla) rade bolje na ios neg na androidu, potonjeg se stavlja u podređen položaj i možemo komotno ismijavat android radi toga; isto kao što ismijavamo MS zbog toga što njegove app bolje rade na androidu neg na windows phoneu.. Opet je tu ios u prednosti..

Generalno gledajući, ios mi je bolji uz manje kompromisa spram recimo androida, ak je u pitanju rad za mobitelom uz klasične svakodnevne radnje..

Epl složi softver za kameru koji je odličan i tu mu teško možeš zamjerku nać, kod androida nije baš tak..

Android mora imat pun kufer rama i jezgri da radi kak spada, al onda ni to niko ne garantira da neće trzat, zato kaj ovi koji pišu soft za OS/uređaj ne naprave posao kak spada..
Pravi primjer toga je Samsung S7..

Razumijem pojedince koji daju šansu androidu nakon pun kufer vremena korištenja iosa, i onda ostanu dijelomično razočarani i onda se vrate nazad na ajfon; a to mi se zvuči ko neki benchmark, koji android mora dostić, al eto nikak da se dovede u razinu iosa, a potonji će još dost dugo vremena bit sinonim za brzinu, stabilnost i odlično zaštićen OS, sve ono što android trenutno nije..

Tu sam sad svega nadrobil pošto je vezano za ovaj video gore i ovo je bilo općenito govoreći za oba tabora..

Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 27.10.2016. u 18:48.
zvonac je offline   Reply With Quote