View Single Post
Staro 27.10.2016., 17:22   #1111
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
evo jedan rivju od strane android usera, i ne video nije flejm nimalo, pogotovo završna riječ je bitna (6:00 na dalje), i android i iOS i windows userima

Vecina ih ili propusti taj dio od 6:00 pa na dalje, ili pak jednostavno ne kuze neke stvari. Dosta ekipe se cesto ponasaju kao totalni fanboysi. Ali totalni. I to ne djeca, vec odrasli ljudi. Cijeli video ali i poanta istoga mu pada u vodu, procitaj samo komentare ispod.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
pa ako se cita kroz redove, izgleda da je Xiaomi sjebao appleu plan, jer je apple navodno htio izbaciti nesto kao Mimix
Ja sam nekako skeptican da je apple planirao uopce izbaciti bilo sta slicno mi mixu, tako da sumnjam da im je bilo tko shebao planove. Sve da i jesu, njima planove moze zeznuti samo sony, samsung, lg, htc i sl. Xiaomi se sluzbeno ne prodaje van Kine i Indije, a i gdje ga mozes uzeti nesluzbeno, nema preko operatera gdje vecina ekipe uzima.

No Apple je nekako letargican opcenito. Od mac, ipada pa sve do iphonea. Premalo promjena, premalo guranja naprijed. Samo doradjuju ono sto imaju vec par godina. Mozda veceras iznenade sa novim macovima, ali nekako sumnjam u to.