View Single Post
Staro 27.10.2016., 17:09   #1442
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Po boldanom si se odmah diskreditirao. Od 1.2.2016. više ne postoji nacionalni roaming kakav smo poznavali, kad se mobitel prebaci na HT signal, jedino kako možeš saznati su 2 načina - koristiš aplikaciju kojom pratiš MNC ili *107#. Također IP adresa ti je isto od Tele2 iako si na HT signalu.

Od nedavno nema više nacionalnog roaminga ni na 2G mreži.

Nebuloze o signalu neću ni komentirati jer očigledno ne koristiš Tele2, nego pričaš bezveze o slučajevima koji su bili prije nadogradnje mreže.

Tele2 ima najslabiji signal od ostala 2 operatera, ali ta razlika je običnom korisniku nevidljiva.
Naravno da ga ne koristim, nisam lud.

Ali za ozbiljno, odi u garažu u Green Gold sa Tele2 mobitelom i javi jesi li dostupan. Ovo za nacionalni roaming nisam znao, kolega mi je pokazivao svoj Tele2 mob kako je na T-mobile i ima puni signal. Dobiti ga je bilo nemoguće. To je bilo ove krajem prošle godine (sjećam se da je kupio S6 taman kad je S7 postao dostupan).

Ne znam što su nadograđivati, zadnji put ga nisam mogao dobiti u kolovozu ove godine (dakle, nije bio izoliran slučaj). Tako da ono, ako misliš da nešto bulaznim, argumentiraj, sa ovakvim odgovorima samo ispadaš nadobudan.
Garro je offline   Reply With Quote