Citiraj:
Autor Drvoje
Ako je priča gora od II-ice mislim da ću onda isključit mozak prilikom igranja, ako je uopće instaliram (već vidim da se pljuvalo po grafici i optimizaciji, a sad je na red došla i "The Priča")
Omerta šta ti veliš? 
|
Što ja velim? Zašto sam ja bitan u ovome?

Igra mi je brutalna, no stao sam i čekam patch zadnjih dva tjedna. Ne znam kako nekome dvojka može biti bolja po bilo čemu kada je ovo otvoreni svijet, odlična priča, sloboda izbora i ostalog.
Dvojka je linearna do bola, sa odličnom pričom ali to je to, ništa drugo se nije radilo osim išlo od točke A do točke B. Prešao sam ju za par sati i pitao se, šta to je to?
Znači čekam update koji bi trebao riješiti (nadam se, jer tako i najavljuju) optimiziranost, nagle padove fps-a, dodat će se trke, sređivanje auta (očito i garaža), mogućnost mijenjanja odjeće/obuće, možda boks, itd, itd..
Tako da uopće ne želim igrat dok se te stvari ne srede. Krivo mi je što ne igram jer sam full nabrijan ali sa druge strane mi je i drago jer bi nakon ovih par updatea igra trebala biti potpunija i naravno bolja.. Vidjet ćemo..