Scharnhorst ja jednostavno ne znam igrati...ono što mi ne ide u glavu jeste da nisam tako loš u Gneisau (60% za njubinu i strikno solo random, mislim) ali kada sjednemn u Scharnija (copy-paste kapetan i oprema), kao da nemaju veze jedan sa drugim...
Ono što mi prvo upada u oči da me jebeno zapale odmah i svaki put a u Gneisau je to puno rijeđe...vidim da i topovi manje dmg rade, ali ne, to ne može biti razlog. Tirpiz igram li-la, zahvalan brod i oprašta dosta toga. I ako je Tirp/Bmarko isto kao Scharn/Gneisau...jedva čekam upoznati Bmarka

Zgrindan xp, no love se nema (Gneisau ne prodajem, ma nema šanse

)
U Kutuzovu imam tragičan score (nemojte me guglati

) , a sada kada sam ga malo prokljuvio, jedan od zabavnijih.
Puno mi je pomogao komentar da je sličan Belfastu. Kutuzove ne srećem često, ali igrajući protiv Belfasta kojih ima k'o gofana, skontao sam šta i kako.
Ići će i w/r gore, taj sam brod najviše abuse-ao jer mi jer trebalo nešto da nafarmam pogotke u prošlomjesečnome eventu za one ARP-ove.
Nisam imao regular T7 pa sam ga kupio i krivo igrao.
Znači, Belfast nema potrebe uz Kutuzova, jel' tako? Mislim na novi/drugačiji doživljaj igre, ne na farmanje, to sada i regularni brodovi sasvim solidno odrade uz tierima u kojima sam ja trenutno.
...

"Fifteen men on a dead man's chest..."