Citiraj:
Autor Dragster
Može jedno blentavo pitanje - na temelju čega su niže cijene za kupnju preko webshopa? Manji troškovi knjigovodstva, računovođe ili kako to ide?
|
pa na temelju njihovog poslovnom modela, ne mora bit razloga za to, a i može, najčešće je to da je online svima jeftitnije jer ne mora platiti troskove prijevoza do poslovnica, radnu snagu, najam itd
iz tih razloga se upravo potiče online kupnja, a i to je budućnost, doduše dobra online trgovina, kad je ažurirana, ima dobar i točan opis artikla te jos "user experience odnosno feedback" da korisnici mogu komentirat, plus kad imaju brzu i jeftinu dostavu, što će ti više...radije tako naručim, nego dodem u poslovnicu i pitam jel imater to ti to, a oni kazu nemamo trenutno, al mozemo narucit...ne hvala radije cu sam narucit...
a ako mislis da će dobit kvalitetniju uslugu u poslovnici i znanje od prodavača, tu se varaš, čast izuzecima, al to su većinom prištavi balavci koji pojma nemaju... (barem što sam ja iskustva imao sto se tiče linka, elipsa, instara itd)