View Single Post
Staro 26.10.2016., 07:18   #2393
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Dragster Pregled postova
Može jedno blentavo pitanje - na temelju čega su niže cijene za kupnju preko webshopa? Manji troškovi knjigovodstva, računovođe ili kako to ide?
pa na temelju njihovog poslovnom modela, ne mora bit razloga za to, a i može, najčešće je to da je online svima jeftitnije jer ne mora platiti troskove prijevoza do poslovnica, radnu snagu, najam itd

iz tih razloga se upravo potiče online kupnja, a i to je budućnost, doduše dobra online trgovina, kad je ažurirana, ima dobar i točan opis artikla te jos "user experience odnosno feedback" da korisnici mogu komentirat, plus kad imaju brzu i jeftinu dostavu, što će ti više...radije tako naručim, nego dodem u poslovnicu i pitam jel imater to ti to, a oni kazu nemamo trenutno, al mozemo narucit...ne hvala radije cu sam narucit...

a ako mislis da će dobit kvalitetniju uslugu u poslovnici i znanje od prodavača, tu se varaš, čast izuzecima, al to su većinom prištavi balavci koji pojma nemaju... (barem što sam ja iskustva imao sto se tiče linka, elipsa, instara itd)
nick praskaton je offline   Reply With Quote