25.10.2016., 21:27
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
Gledao danas. Daaaamnn!
Citiraj:
Autor Guls
Znači Walking Dead!!!!
Šok, čudo, nevjerica!
Kakav zaokret, kakva gluma, kakvo sve... nemam riječi, možda najšokantnija epizoda ukupnog serijala. Ako bude takva i sezona, fuck sve ostalo 
|
Citiraj:
Autor Mileni
TWD - genijalno, od rickove glume pa na dalje. Svaka im cast
|
Gledao danas. Daaaamnn!
BTW poserem se po nekom tech portalu, vidio sam jedan naslov koji kad zbrojiš 2 + 2 spoila tko je dobio po glavi. Zato ne volim gledati kad je nešto aktualno. Mislio sam da ću prvih 6 sezona završiti kad 7 sezona bude gotova. Sad moram ko neki hipster pratiti sa amerikom
Započeo igrati i walking dead igru nedavno. Preporuka, mislim da je bila jedan od najboljih naslova te godine
http://www.ign.com/games/the-walking...on/pc-20008044
Citiraj:
Autor 1v@n
Svaki nastavak nakon hiatusa je bio takav, a onda opet krene mlako dalje. Ne očekujem puno, jer kad jesam, razočarao sam se.
|
Mene je serija ugodno iznenadila. Očekivao sam neki teški prosjek, a kad je ispala jako dobra očekivao sam da će se jako razvodnit tj. isfurat prema kraju. Jerbo rijetko tko može održati svježinu 7 sezona, pogotovo kad je relativno uska tema, međutim i kad se malo ustalila dobivala je naglo na zanimljivosti. Recimo meni je najslabija faza bila dio 3. sezone i prva polovica 4 sezone (dosadila mi navlačenja oko zatvora i Woodburya) i onda odjednom naglo poboljšanje..
Pilot epizoda, the grove i ova zadnja najjače epizode (i možda još pokoja)