View Single Post
Staro 25.10.2016., 21:27   #8837
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012

Nekako sam ocekivao da ce Glenn opet uskrsnuti iz mrtvih nekim cudom

Gledao danas. Daaaamnn!

BTW poserem se po nekom tech portalu, vidio sam jedan naslov koji kad zbrojiš 2 + 2 spoila tko je dobio po glavi. Zato ne volim gledati kad je nešto aktualno. Mislio sam da ću prvih 6 sezona završiti kad 7 sezona bude gotova. Sad moram ko neki hipster pratiti sa amerikom

Započeo igrati i walking dead igru nedavno. Preporuka, mislim da je bila jedan od najboljih naslova te godine

http://www.ign.com/games/the-walking...on/pc-20008044

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Svaki nastavak nakon hiatusa je bio takav, a onda opet krene mlako dalje. Ne očekujem puno, jer kad jesam, razočarao sam se.
Mene je serija ugodno iznenadila. Očekivao sam neki teški prosjek, a kad je ispala jako dobra očekivao sam da će se jako razvodnit tj. isfurat prema kraju. Jerbo rijetko tko može održati svježinu 7 sezona, pogotovo kad je relativno uska tema, međutim i kad se malo ustalila dobivala je naglo na zanimljivosti. Recimo meni je najslabija faza bila dio 3. sezone i prva polovica 4 sezone (dosadila mi navlačenja oko zatvora i Woodburya) i onda odjednom naglo poboljšanje..

Pilot epizoda, the grove i ova zadnja najjače epizode (i možda još pokoja)-->
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Znači Walking Dead!!!!
Šok, čudo, nevjerica!
Kakav zaokret, kakva gluma, kakvo sve... nemam riječi, možda najšokantnija epizoda ukupnog serijala. Ako bude takva i sezona, fuck sve ostalo
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
TWD - genijalno, od rickove glume pa na dalje. Svaka im cast

Nekako sam ocekivao da ce Glenn opet uskrsnuti iz mrtvih nekim cudom

Gledao danas. Daaaamnn!

BTW poserem se po nekom tech portalu, vidio sam jedan naslov koji kad zbrojiš 2 + 2 spoila tko je dobio po glavi. Zato ne volim gledati kad je nešto aktualno. Mislio sam da ću prvih 6 sezona završiti kad 7 sezona bude gotova. Sad moram ko neki hipster pratiti sa amerikom

Započeo igrati i walking dead igru nedavno. Preporuka, mislim da je bila jedan od najboljih naslova te godine

http://www.ign.com/games/the-walking...on/pc-20008044

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Svaki nastavak nakon hiatusa je bio takav, a onda opet krene mlako dalje. Ne očekujem puno, jer kad jesam, razočarao sam se.
Mene je serija ugodno iznenadila. Očekivao sam neki teški prosjek, a kad je ispala jako dobra očekivao sam da će se jako razvodnit tj. isfurat prema kraju. Jerbo rijetko tko može održati svježinu 7 sezona, pogotovo kad je relativno uska tema, međutim i kad se malo ustalila dobivala je naglo na zanimljivosti. Recimo meni je najslabija faza bila dio 3. sezone i prva polovica 4 sezone (dosadila mi navlačenja oko zatvora i Woodburya) i onda odjednom naglo poboljšanje..

Pilot epizoda, the grove i ova zadnja najjače epizode (i možda još pokoja)

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 25.10.2016. u 21:51.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote