View Single Post
Staro 25.10.2016., 21:04   #436
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor ćubi Pregled postova
Nema vise u portanovi, brat je nekako jedva uzeo zadnji,a netko je ispred njega ili rezervirao telefonski ili kupio 2 komada.

Jel ti brat radi mozda u Portanovi ili ima veze sa tim deckom sto radi na tom odjelu ? Korupcija na djelu tog djelatnika na tom odjelu !!

Uglavnom fino ste me ubili danas sa ovom informacijom, od 8-17h sam bio u sumi i ruso drva, doso kuc krepaniji od kakvog fosila i okupa se.. jeo i reko idem 10min nesto procitati forum prije nego me orusi za krevet.

Normalno odmah akcija upala u oko i zovem Portanovu Konzum i dobijam informaciju sa info pulta da ima 3 komada jos me ona spaja sa tim djelatnikom na tom odjelu, on provjerava stanje i kaze mi da ima samo 2 komada iako ova na kasi i dalje vidi sva tri !

Nista reko nosi to na info pult, u 18:48h krecem za Osijek te sam stigao u 19:12h i preuzeo ta 2 komada iako mi nije bilo jasno kao ni njoj gdje je taj treci a ovaj djelatnik je negdje utekao

Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
majku joj poljubim pa glupaca na kasi mi je rekla da je cijena 499 kao sto pise i ja odem dalje, a bilo je 10tak komada sigurno kad sam ja isao... jos ju zamolim da provjeri cijenu... super...
Problem je u kodu ! Ovaj sumljivi djelatnik je takodjer drugi kod napisao za proizvod i njoj iskace 500kn i nije zeni bilo jasno... i onda ukuca ovaj kod sa foruma i cijena je 200kn.

Isti proizvod ali sa 2 koda i 2 cijene, zato si izvisio

p.s. Osjecani prosetajte se do Valpova i nosite za 300kn ili cekajte da me neka nevolja nanese opet u Osijek

edit: naravno samo jedan jel, drugi meni ostaje
silver_tip je offline   Reply With Quote