Citiraj:
Autor dh41400
Tu je riječ o pojedincima kojima smeta Realov VODEĆI strijelac u prvenstvu. Njegov "problem" je što on uglavnom nije igrač za 90min, već za cca 60. Morata treba dobiti priliku, ali da će ga potpuno smjeniti - neće sigurno, jer je on idealan kao džoker sa klupe. Štoviše tako je igrao i u Juventusu uglavnom.
Po pitanju Realove forme ... njihov trenutno najveći problem je realizacija BBC-a, koja je više-manje pitanje uigranosti, iako se slažem da ne bi trebalo toliko forsirati Ronalda kada je očito da ga ne ide. Zidane ih vjerojatno forsira jer ih želi uigrati dok traje razdoblje "lakih" utakmica, samo vjerojatno ni on neočekuje do se ovi mogu toliko ispromašivati.
Drugi najveći problem je obrambena faza tj. trenutni nedostatak defanzivnog veznog, ali i to će uskoro biti riješeno povratkom Kazemira. Uzevši u obzir da trenutna postava zna imati istovremeno čak 6-7 izrazito ofenzivnih igrača u igri ... rezultati su čak i dobri. Pa čovječe, ne znaju za poraz u posljednje 24 utakmice, a to je ključ, jer čak i kada igraju loše, i dalje pobjeđuju (ili barem ne gube). Tako se uglavnom osvajaju prvenstva 
|
Sve je to na papiru lijepo,ali velim,igra ne valja.Ja hoću gledat ubojiti Real,a ne ovo vucaranje po terenu.Slabi su u duelima,skoro svaki izgube.Trebali bi ići agresivnije na protivnika,raditi više faulova.Skoro svaku tekmu imaju 5-10km manje istrčano od protivnika.A ovaj stoji sa strane i plješče im,umjesto da im ruši sve po spisku.A prvo Ronaldu!
Kazo I Modrić su nam ta dvojica sa kojima obrana lakše kompenzira svoje taktičke nedostatke,a upitno je kako bude Modrić spreman za Atletico,jer po meni nije to tekma gdje ideš sa rekovalescentom unutra.Tu moraju biti svi na 100%!
Po meni da Real odigra protiv Atletica kao protiv Sociedada u prvom kolu,s istim intenzitetom i u istom sastavu,onda ovi nemaju što tražiti na terenu.
Ali bojim se da bude opet ovaj trojac naprijed i još jedna trauma.
Danas Liverpool -Tottenham!