Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 25.10.2016., 10:40   #7943
His Airness
Premium
Moj komp

His Airness's Avatar

Datum registracije: Aug 2012
Oke, što se sajma tiče - KEF Blade II ...Može!

Bolje su mi zvučali od skoro 4x puta skupljih JBL Synthesis Everesta. (80k EUR par)

Uglavnom, bio u subotu na zadnjih sat i pol, što je definitivno premalo za obići kako spada. Telke nisam ni gledao, primjetio samo one u hodniku, najnoviji model LG Oled i top-model Samsunga ja mislim. Na 2. katu sam isto tako preletio i tu moram primjetiti Bang & Olufson zvučnike, koji su bili tanki samostojeći i koji su jako solidno zvučali. Focalovi isto ok, ali mi nije bilo nikakvog wow efekta.

Od "glavnog" dijela, mi je žao što nisam poslušao 800 Diamond seriju. Rekli su da će ga sutra spajati (Nedjelju) :/

Nisam nikog htio daviti svojim materijalom, ali pred sami kraj ostanemo frend i ja sami u sobi slušat KEF-ove. I pitam ja gospodina iz Sigme Audio, jel može pustiti bilo što žešće, bar neki Rock ovo ono....kaže, nema među promo materijalima, ali ima nešto svoga i lista, lista i pita: dečki jeste čuli za panteru? -ma deri frende
Ma divota, moram vidjeti gdje se mogu ukrasti ti KEF-ovi
E da, dok je Pantera derala, stavio je kovanicu na zvučnik, znači, na oko je vibracija ne postojeća.

Bio je još showroom sa 7.1. setup-om...valjda? Bio je mrak u sobi, ništa se nije vidjelo osim Obliviona, na cca 2,5 m dijagonali koju je projektor bacao. Nakon par minuta Tomice, prebacili su na neki film sa formulama (Speed..subway? tako nešto, nemam pojma). Taj dio je isti bio zanimljiv.

I još da spomenem jedino što me iznenadilo - slušalice JBL Elite 700.
Slušalice nisu segment koji me previše zanima, ali je ovo bilo lijepo slušati.
Znači naglavne, zatvorene i odmaknute od uha, tako da se zvučna slika stvarala taman ispred uha i to kakva - jao. A još je k tome frend puštao sa moba i znam sigurno da je sve lossy materijal.

I tako, treba opet ići sa malo više vremena za obilaženje. I definitvno izlagači trebaju pripremiti raznoliki materijal za puštanje.
His Airness je offline   Reply With Quote