View Single Post
Staro 25.10.2016., 00:00   #456
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
Nije mi jasno da svaki krivi potez nekog igrača koji igra u vašem omiljenom klubu poserete ko da je balvan...to nikako me kužim, rezultati dobri, igra ne baš, al to je sve trenutno, tog benzemu ste posrali ko da je dosa iz četvrte lige... I onda čim zabije neki dobar gol,skakat će te ko budale po forumu! Malo realnosti... I messi je bio u banani, ja nisam vidio nikoga ko voli barcu da sere po njemu!
Tu je riječ o pojedincima kojima smeta Realov VODEĆI strijelac u prvenstvu. Njegov "problem" je što on uglavnom nije igrač za 90min, već za cca 60. Morata treba dobiti priliku, ali da će ga potpuno smjeniti - neće sigurno, jer je on idealan kao džoker sa klupe. Štoviše tako je igrao i u Juventusu uglavnom.

Po pitanju Realove forme ... njihov trenutno najveći problem je realizacija BBC-a, koja je više-manje pitanje uigranosti, iako se slažem da ne bi trebalo toliko forsirati Ronalda kada je očito da ga ne ide. Zidane ih vjerojatno forsira jer ih želi uigrati dok traje razdoblje "lakih" utakmica, samo vjerojatno ni on neočekuje do se ovi mogu toliko ispromašivati.

Drugi najveći problem je obrambena faza tj. trenutni nedostatak defanzivnog veznog, ali i to će uskoro biti riješeno povratkom Kazemira. Uzevši u obzir da trenutna postava zna imati istovremeno čak 6-7 izrazito ofenzivnih igrača u igri ... rezultati su čak i dobri. Pa čovječe, ne znaju za poraz u posljednje 24 utakmice, a to je ključ, jer čak i kada igraju loše, i dalje pobjeđuju (ili barem ne gube). Tako se uglavnom osvajaju prvenstva
dh41400 je offline