View Single Post
Staro 24.10.2016., 18:26   #1744
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Dakle, Nillkin stakla od OVOG sellera za Galaxy S7 su čudna.

Mnogi ste me tražili na PM link na tog sellera i pazite sad idiotluk. Od tog sellera je kolega QuidZz kupio staklo i proslijedio ga je meni. To je ono staklo koje sam vam pokazivao još u 6. mjesecu kad sam ga kupio, kao najšire ravno staklo. (OVDJE)

Kako mi je to staklo puklo, naručio sam opet ISTO staklo od ISTOG sellera i to 2 komada. I nakon što sam maknuo ono 3D staklo koje skuplja prašinu ispod sebe, taj Nillkin je JEBENO UŽI 2-3 mm tj. jednako je širok ko ona jeftilen stakla.

Gledam kutije, iste. Gledam one kodove kaj se grebu, oba orginal pakiranja. Gledam oznake, sve IDENTIČNO. Izgleda da imaju šire i uže. Sunce im jebem kalajsano.

jopis mi je rekao da je jednako široko, tako da izgleda da noviji batchevi su uži.

Eto, tko još nije naručio, neka ni ne naručuje ako mu to predstavlja problem.

Niš strašno, ali se vidi.

Meni je ovo zadnji mobitel sa Curved ekranom. Idući ide flat pa makar opet bili LG ili HTC. Fuck You Samsung.
Hmm, don't say
Kad razmislim i meni se ista stvar dogodila, jer prvo staklo od Nillkina koje sam uzea otprilike kad i mobitel je bilo definitivno sire od ovog koje sad imam. Nije velika razlika al kad sam isa montirati ovo novo, sicam se da mi je prva reakcija bila "wtf, pa ovo je sigurno uze nego ono prije..." A kao oba su isti model. Necu reci da mi bas smeta ovo uze staklo, al definitivno bi bilo bolje da je barem 1-2mm sire (sa svake strane), jer ovaj usrani radijus ( sammy) ne pocinje nego cca 3mm od ovog uzeg Nillkin stakla... A sto se tice Samzunga i njihovih buducih ekrana, kruze price po netu da ce odsad raditi samo curved ekrane... Nabijem ih za to.

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 24.10.2016. u 18:42.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote