S obzirom da nam fale kapetan Ramos i dva prvotimca u sredini Kazo i Modrinho te da uopće nemamo defanzivnog veznog dobro to čak i izgleda.. na trenutke. Dobro otvorena tekma, brzi gol panjine koji je skoro i to promašio, kontrola igre i onda pad i dekoncentracija u obrani i eto ti nekoliko šansi Bilbau i naravno gol iz 10 odbijanaca. Početak drugog poluvremena loš i lako je Bilbao mogao povesti. Nakon toga more prilika, ali jednostavno ništa ne ulazi. Fala Bogu na Morati, panj Benzema bi i taj odbijanac promašio, a Ronaldo diže ruku kao da signalizira da je offside lol. Zidane pomalo počinje jest gov**, podržavao sam ga do sad, ali iskreno mi ga je pun k**** sa forsiranjem mrtvog panja u špici i čekanje sa zamjenama, pa dobro da ne ubacuje sva tri igrača u 87.min. Ronaldo je totalno u k****, ne samo dns nego općenito, a ako on ne zabija tko će, Benzema? Bale isto loš, ali samo danas, mislim da niti jedan centaršut osim za gol nije pogodio niti ijedan ubačaj sa strane po podu, sve mu je išlo ili previsoko ili daleko od igrača, a da je pogodio par lopti kako treba samo je trebalo postavit nogu prema golu. Za Varane-a nemam riječi, mislim da je u sprintu brži i od Bale-a i lagano pobjeći od igrača i onako nešto napravi.. a mi Pepe-u nećemo produžit ugovor barem na još jednu godinu. Ostatak ekipe dobri, Marcelo je dušu ostavio na lijevoj strani, Kova solidan, Isco se trudio, Kross standardan.
Može se ove sezone, pogotovo jer je i Barca u banani, ode im i Iniesta na pitaj Boga koliko, ali pod hitno treba Zidane-u neko pokazat snimke tekme gdje god Benzema prima loptu i šta radi s njom, nemoguće da je čovjek toliko slijep.