View Single Post
Staro 23.10.2016., 10:04   #750
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Imati u laptopu kombinaciju SSD+HDD je OK što se tiče odnosa brzina za OS i aplikacije - količina za podatke... ali neprihvatljivo što se tiče buke

Naime, ovakvo je trenutno (a i kad se upali ventilator do cca 2000 rpm buke nema) stanje buke na T540p s SSD-om tj. nema nikakve buke/zvuka iz laptopa

... dok kad stavim dodatni HDD na mjesto optike imam konstantnu buku od vrtnje HDD-a ... i zato je bolja kombinacija dva SSD-a pa i manjeg kapaciteta u bilo kojoj kombinaciji SSD-a jer na laptopu ionako ne trebamo par TB podataka (ili netko treba?!)

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Iko vidio ovaj monitor uzivo? IBM T220/T221? Sta je to, vidim da je jos 2001 imo neku suludu rezoluciju na 22" panelu, dual DVI linkove, itd... Uglavnom, nekakvo cudoviste...

https://en.wikipedia.org/wiki/IBM_T2...1_LCD_monitors
nisam vidio nikad takav monitor... zapravo nisam znao ni da postoji

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Nudi mi se T 530 sa i7 3610, int.grafa, 4gb ram, 1600x900,ssd 240gb intel,baterija je samo za ukras,tipkalo DE, za 250eura? Mislim da je no brainer zapravo, i da najbolje odmah potvrditi kupnju i čekatinga par dana.
Ako je stanje OK - kupuj jer da i moraš uložiti još 100€ u potrošne dijelove, još uvijek je povoljna kupnja

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 23.10.2016. u 10:15.
bertone je offline   Reply With Quote