Citiraj:
Autor zvonac
Kak vam se baterija cini na 6p?
3g surfanje i nekaj malo poziva, 15tak min.
6.0, stock..
|
Ne kuzim kako ti je browser ispred ekrana na MM. Meni nikad nije poslo za rukom da mi Chrome bude prvi na listi.
Inace mi je baterija otkad sam promjenio posao ide ovako:
6h ujutro - skidanje s punjaca, LTE, BT upaljen cijeli dan, GPS high accuracy, wifi ne koristim ali je upaljen.
Deezer streamanje i BT slusalice spojene oko 2h na dan, sat spojen na BT cijeli dan, pola sata Ingressa. Chrome, tapatalk, instagram, telegram, whatsapp su 90% appova koje koristim na poslu.
Na 80% imam oko 1:10h SoT. Na 50% imam oko 3h SoT.
15h popodne - ostaje mi oko 30% (ovisi koliko posla imam, ako je guzva onda vise baterije, manje SoTa jasno). Dolazim doma, spajam se na wifi umjesto LTE. Sve ostalo ne diram.
Tu prakticki vise i ne koristim mob osim yt+chromecast kombinacije. Negdje oko 18 ili 20h spajam mob na punjac (ovisi od dana do dana) i redovito sam oko 5h SoT.
Da nastavim cijeli dan drkariti po mobu kao na poslu, vjerojatno bi bio oko 6h, ali i s mrtvom baterijom prije 17h. Doma mi mob dosta stoji i radi yt+cast u pozadini pa draina dok je ekran ugasen.
Jedina razlika sto sam na custom romu/kernelu (pure nexus i franco). Nikakve specijalne modifikacije.