Citiraj:
Autor flyer1
haha, moran se logirat...prije 2-3 god dobia san odjeb zbog neaktivnosti, spasilo me sta san dobar s adminom jednog privatnog filmskog trackera, pa je on vouch-ao za me, al mi je svejedno napomenia da se ne za*ebajen vise na taj nacin
@tOta: samo je 1 institucija, upitna zamjenica, tocka + tip medija za pohranu  sve ostalo je zamjenjivo 
|
Meh, za pojedince koji slušaju muziku koju često ni last.fm nije
upoznao - više od institucije - crkva u kojoj se mole.

Prije bi možda napisao da se i ne isplati logirati se sa vremena na vrijeme na trackere koje pretjerano ne koristiš, ali kako ovi javni padaju kao muhe, nema druge nego barem jednom mjesečno na sve poviriti.
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Je i samo radi toga je zlatan, dodaš seriju u notifikaciju, uključiš RSS u klijentu i zdravo, disk se sam puni, a ti gledaš redom, bez neke interakcije 
Jer van toga realno većinu tih serija možeš skupit na bilo kojen 0-day, ok nećeš imat najbolju kvalitetu i ispoliranost, al ćeš imat scane i 720p i 1080p izdanje pa biraj brate 
|
Ma, eto kao meni se da čekati DON ili EbP kad je GoT sezona u tijeku, dođe nekad po dan poslije, nego daj najbolje što ima trenutno i uživaj.
Mislim da je po meni najveća razlika u samo organizaciji stranice, Gazelle je vrh. Nemoj da ti pričam o (non)RAR izdanjima, tko je uveo prvi pravilo
single video file ruke mu se pozlatile, boli me briga za FTP itd.
Zato su mi P*P & B*N najkorišteniji trackeri.