View Single Post
Staro 20.10.2016., 20:16   #1078
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ekipa, previse trolate. Mislim na ove koje iPhone uopce ne zanima, vec eto svako malo ulete u ovu temu da bi 'pokazali' svima koliko su glupi jer kupuju iPhone.

Prvo, aplikacija koju onaj trol na jubitou koristi je zadnji update vidjela 2012. godine. Da, prije gotovo 5 godina. A sadasnji storage sa storageom iz iPhoneom 5 ima veze kao i bolid formule 1 iz 2016 sa bolidom iz 1970.

Nadalje, svaki flash storage, ali i ssd storage ponasa se isto. Veliki znalci koji upozoravaju na ovu 'prevaru' bi to trebali znati, ili barem izguglati. Sto veci storage, vecu brzinu dobijes.

Na veci storage stane fizicki vise NAND chipova, pa je i sama brzina veca nego na manjem storageu. Ako si kupio scandiskov ssd istog modela od 128g i od 512gb, neces dobiti istu brzinu. Ni priblizno.

Isto vrijedi i za androide, ali i za sve ostale sitnice. Jer vjerovali ili ne, svi koriste istu tehnologiju.

Sumnjam da lik sa jubitoa nije svjestan te cinjenice, nego lijepo trola, dobiva klikove/poglede i zaradjuje na klincadiji. A ostatak ekipe to uzima kao nekakvu 'cinjenicu' i prenosi dalje. Smijesno.

Upravo sam pomocu te aplikacije vrtio test na svom iP6s 64gb. Rezultati su blago receno smijesni. Write na prvom testu 310, na drugom 39 (!!!), na trecem 110. Nakon sto sam ostavio mobitel 1min na miru, write je sada pak 270, pa ponovih jos jednom i dobih 380.

Read varira jos vise od toga. Odlican benchmark test, posve vrijedan sastavljanja videa za jubito, hrpu postova i komentara po xy forumima, kao i hrpu clanaka po netu.

Dakle, aplikacija zadnji update vidjela 2012. godine. Aplikacija prikazuje na istom uredjaju radikalno razlicite rezultate. Nadalje, opce je poznata cinjenica da je manji storage ujedno i sporiji od onoga koji ima veci kapacitet. Ako dolaze od istog proizvodjaca tj.

I sve to ekipu ne smeta da trola i dalje