čekaj malo, tek sam dva ciklusa punjenja imao
-veličina me ne smeta, pogotovo sad kad se jakne nose pa ga imam di držat, mora ljeto preživit onda ću pričat
-punjenje svaku drugu noć, što će se nadam se još i poboljšat, s tim da derem dosta pokemone a to jede bateriju ko blesavo, hodam na poso il di god a pokemoni rade u džepu, da toga nema bilo bi još bolje
-ekran mi je odličan, uvijek je na ajfonu i bio, naravno ima samsung veće reze i amolede ali meni je za moje oko ovo skroz ok, ne fali mi više pixela
-3d touch il kak se to već zove mi je novost jer nisam imao 6S, stvarno mi je za neke stvari korisno, učim se što više ga koristit
-home tipka tak tak, nije da je loše al nije ni da mi je napredak da ne postoji fizički, malo je čudno, treba vremena za naviknut
-općenito taj taptic engine što vibrira je super stvar, dosta često za svakakve akcije koje radiš daje nekakvu vibraciju, fora
-boja crna matirana mi je savršena, iphone 5 crni filing
-naspram iPhonea 6 ovo je stvarno sojetno brže, znam jer iste stvari radim i akcije i aplikacije, stvarno osjetno dosta dosta brže, sad neznam kak ej anspram 6S koji je isto extra brži od 6
-raise to wake odlična stvar, radi savršeno uvijek prepozna kad ga uzmem u ruku
kaj te još zanima pitaj