View Single Post
Staro 01.11.2005., 23:09   #1
subtex
Premium

subtex's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Napokon jeftiniji ADSL 15.12.2005 !!!!!

Evo neki dan sam kupio novi PCchip i čitam intervju sa T-comovim voditeljem projekta ADSL

Evo nekih zanimljivih pitanja i odgovora:

Znači da čete do kraja godine ispuniti ciljanu brojku od sto tisuća korisnika ?
"....komapanja traje do 15 studenog i mi očekujemo da ćemo do njena kraja imati 95 tisuća zahtjeva i 82 tisuće prikljućenih korisnika. Znači ostaje nam od 15 studenog da prikupimo 10 tisuća korisnika.......Petnaestog prosinca se očekuje još jedna kampanja koja će biti drukčija od postojeće tako da će se svatko naći , da tako kažemo, u benificiranom statusu što se tiče ovakve i neke buduće ponude "

Kad namjeravate zemljopisno proširiti ponudu ?
"Trenutačno imamo oko 460 lokacija na kojima su uključeni DSLAM-ovi, a od toga ih je oko 380 u većim i manjim gradovima. T-com će do kraja godine ići na to da ih ukljući 600, a da sljedeću godinu ukljići DSLAM-ova na još 700 lokacija. Ići ćemo u duboku penetraciju prema manjim mjestima i otocima. Tako bismo do kraja sljedeće godine imali preko 85 % naših korisnika prekrivenik ADSL-om."

Kad ćete promjeniti korisničke modeme odnosno postojeće Siemens USB/Ethernet uređaje i WLAN uređaj?
"Mi već sada spremamo promjenu terminalnih uređaja, što ćemo i službeno napraviti do kraja godine. Ponudit ćemo terminalnu opremu koja će biti spremna za ADSL2+"

A kad ćete sniziti cijene ?
"Ne mogu vam točno reći kad će to točno biti ali mogu vam reći da će se prvi pomak u smjeru kvalitetnog ADSL-a vidjeti već krajem ove godine. No koliko smo ove godine bili jaki na akviziciji korisnika tako iduće godine moramo raditi na lojalnosti korisnika, jer se pojavljuju i drugi davatelji ADSL usluge, pa korisnici imaju izbor"

Ovo je najbitnije, još se govori o tome kako će početkom godine biti razvijen call centar, i ako živite u mjestu gdje nema podrške za ADSL te ako skupite 16 potpisa(da im se uvede ADSL) bit će uveden na toj lokaciji (na taj način su već 24 mjesta dobila uslugu)
subtex je offline   Reply With Quote