Citiraj:
Autor silver_tip
Tu nema ni traga VDSL2 nego puste po ADSL2+ koliko ide.
Neznam, mozda sam ja onako malo pomaknut pa paranoican ali ja kada gledam ovu njihovu sliku i objasnjenje i sam postupak... jel se to meni cini ili kao da citam bajku vuk i crvenkapica ili neku slicnu...
Imamo Iskon sa svojim "razredima" gdje pitaj boga ili vuka kojom tehnikom se tko stavlja u koji a H1 prica neke basne.
Na kraju sve smrdi jednako tj. istim intezitetom... uzmes 20-50 kod Iskona i cekas upis u skolicu da vidis koji ces razred ili odes u H1 i onda 14 dana slusas basnu dok "oni mjere"
Zbilja je sve manje ili uopce vise nema normalnih operatera....
Sto dalje to sve vise nesto upakiravaju, zamaskiravaju itd. Definitino se moze cekati upis u skolicu/razred ili slusati basne ako nije ugovorena obveza ali po ovakvim uvjetima ugovoriti nesto na 2g je kao dici kredit kod lokalnog lihvara sa stupa.
|
evo ja upravo imam taj problem....
znaci telefonski potpisao za 40 mbita, jer je tolko covjek reko da ide kroz liniju....
jucer bio tehnicar iz t-coma, zastekao se na liniju, otiso dolje do razvodne kutije na stupu (u susjednom dvoristu), isprobali i.... nista... iako imam tel liniju, ista nikad nije bila ukljucena... tako da po njemu... nista od neta...
prije pola sata mi postar donio potvrdu o sklapanju ugovora s h1...
sad sam ih zvao al mi se ne da 20 min cekat da mi se neko javi pa sam im poslao mejl... cekam odgovor...