View Single Post
Staro 01.11.2005., 21:28   #29
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
sad malo pouke

dfi-> cesto krepavaju i ima ih u vise izvedbi(proizvodnje)
abit->kad izade ne kupuj pol god da izade dobar bios...nakon toga su jakooo dobre ploce
epox->popravili svoju politiku i opet stavljaju japance a ne talibance na ploce(pricam o kondicima)
gigabyte->rade jakooo dobre graficke...ploce uf ne bas...2 dobre serije jedan k7n400l ui to rev 2 a druga je ta ista u via chipsetu(uglavnom sve via ploce od njih su cist ok) daklem ploca za stok...
msi->nije mi bas drago da mi ej u kompu...daleko od toga da je losa...al svejedno mi nije bas najdraze al zato rade izvrsne optike(a to niste znali ha )
ecs->neznam zas svi pljuju po njima...al ploca je cist ok...ima ludih inovacija nema sta i jako mi je drago da neko tako sto radi...imala je svojevremeno jakooooo dobre klokere...al to vise niej slucaj al oept ak mos birat za stok ovo ili gigabyte...ja cu izabrat ovo...a na vama je da odlucite svoje...
asus->svakako dobra ploca i isto treba neko vrijeme da sredi bios ko abit...nece nikad izvuc max iz tvog proca...al no dobro
ostatak tipa pc chips,matsonic asrock...to se ne kupuje osim ak je komp za umiranje i prckanje

edit: e da abit i dfi se obicno zanju sami sa sobom poklat i obicno tada strada bios...to se eni dogadalo na an7ici cesto...

mc_fish je offline   Reply With Quote