Citiraj:
Autor Lun
Nije mi jasno što bi RN cruiseri trebali napraviti kada brod ide pramcem prema njima. U ostalim cruiserima prebaciš na HE i imaš kakav takav damage (atago bez problema radi 2-3k salve u ovim situacijama).
RN cruiseri će biti poprilično bounce/overpen frustracija osim ako im AP nije buffan u odnosu na ostale cruisere?
|
AP im je sličan kao njemački, samo malo bolji pen ali ne i kut. Imaju kratak fitilj granate pa neće bit puno overpena. Ali ako zatvoriš bok kastracija kao i protiv njemačkog AP-a.
Najveća noćna mora su im američke i ruske krstarice s radarom. Znam da sam jednog Minotaura doslovno kroz nos citadelirao s DM-om nakon što sam ga osvjetlio u dimu s radarom. Bio je gotov u 2-3 salve.
Ako je do sad bilo "situational" brodova, ovi ih skidaju s trona jer će bit ključ iskoristiti greške protivnika. No, s takvim ROF ne fokusiraš jednu meti već bilo koga tko ti pok pokazuje.
Ja sam i dalje skeptičan, ali očito je nešto prošlo test kad su već u četvrtak s nama...
Onaj Belfast mi se čini OP, možda ga čak i kupim jer su šanse da bude povučen iz prodaje kao Gremy i Impregnator.
PS: Zao vozači bi se mogli neugodno iznenaditi s 8.9 km concealmentom i ovim čudom jer sad postoji brod koji im se može prišuljati.
EDIT: Jedna od partija sa Sander93-om danas. Strava zvana NC & Bismarck combo / divizija. On čisti DD-e, ja avione:
http://wowreplays.com/Replay/19680