View Single Post
Staro 18.10.2016., 13:03   #195
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Doma koristim Dell U3415W. Backlight bleed je primjetan i vjerojatno nekome nepodnosljiv ali za ono sto ja koristim meni ne smeta nimalo. Ono sto me odusevilo je kolicina radnog prostora odnosno savrseno za imati dva paralelno otvorena dokumenta/prozora. Svi toolbarovi,sve sto mi treba je vidljivo i dovoljno. Posto se ne bavim crtanjem ne smeta mi blaga zakrivljenost.
2 upstram USB je nesto fenomenalno. Kad se samo sjetim koliko zahebancije sa synergyem i share mousom... ovo je genijalno jer vrlo cesto koristim taj monitor i kao radni monitor koji je spojen na laptop.

E sad na poslu imam LG 29'' sa rezolucijom 2560x1080. Nije da se neda,ali u usporedbi sa 34'' i 3440x1440 cesto zoomiram podesavam,pa mi neki toolbar smeta pa gasim palim...uglavnom smanjuje mi produktivnost te ozbiljno razmisljam da si i na poslu kupim Della.
No onda mi je palo na pamet zasto ne 32'' 4k?
Teoretski trebao bi imati jos vise prostora, no bojim se da ce to biti presitno pa na kraju mozda i nece biti bolje...

Sad ako je netko koristio i jednu i drugu varijantu monitora nek napise sto su prednosti a sto mane u okruzenju office dokumenata i prozora
Romul je offline   Reply With Quote