View Single Post
Staro 01.11.2005., 20:10   #11
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Originally posted by JC Denton
Ti mislis da ti imas dugo tipkovnicu? Jooj Evo moja me vec vjerno sluzi sada 7. godinu Nadzivjela je vec jednu konfu, prezivjela brdo upgradea i 3 monitora

Neka vulgaris od KeyTronica... necu je mijenjat dok god je mogu spojit na komp ili dok ne crkne (stogod prvo nastupi ). Ima fino tvrdi osjetni klik pri stiskanju tipki i to je po mojem misljenju tocno onako kako bi trebalo biti... zajebem ja sve te nove tastature s mlakonja pristupom

Enivej..nemam pojma sta da kupis..ako cesto razbijas, kupi sta jeftinije
Hehe, znam na šta misliš sa mlakonja pristupom, kad god dođem kod frendova ne čujem onaj "klik" kad opalim po spaceu, ili kresnem enter.....a da o pisanju ne govorim.....zato si planiram uzet Das Keyboard, samo se moram naučit napamet pisat, jer tipkovnica nema otisnute znakove ali je fora u tome da space moraš lupit snagom od 80 grama, dok slovo p npr. moraš sa 30 grama, jer njega stisneš sa malim prstom....to mi se sviđa....
A što se revoltecove tipkovice tiče, ja sam u MaxModusu pobro njihov katalog (od revolteca) i odiza piše:
Your REVOLTEC authorised partner: MaxModus.....
Na cjeniku nema tipkovnice, ni miša kojeg sam si planiro uzet, pito sam na njihovom forumu, sad ekam odgovor....
GoGzS je online   Reply With Quote