Piše masnim slovima na kutiji da je Flicker Free
Jako sam zadovoljan. Stalak je ok, podesiv po visini i monitor može u portrait mode. Kažem, bleeding je zanemariv i upravo sam skužio da na fotkama izgleda katastrofalno jer mi mob nabija ISO i vidim bleeding tamo gdje ga svojim očima ne vidim

Glow je postojan, crna nije crna. Ali to je IPS feature. Danas sam se već prilagodio, ne umara oči. Stavio sam brightness na 40% i to mi je ok. Čak po mraku komotno može biti i na 20%.
Plastike na prednjim rubovima su onako matirane, rekao bih neugledne. Daleko je od najljepšeg monitora na tržištu, ali za te pare... Plastike su općenito jako dobre, na stalku i stražnjoj strani ima wannabe teksturu brušenog aluminija. U paketu dolazi CD s driverom, VGA, DVI, DisplayPort i USB (HUB) kablovi, bez HDMI kabla.
OSD je ok, vidio sam i ljepših, ali ima jako puno opcija i generalno sam zadovoljan. Kontrast i boje neću sam podešavati, to ću ostaviti fizičkom kalibratoru
Ali velim, sam panel je stvarno jako dobar i boje su jako blizu moja 2 već kalibrirana monitora (fizičkim kalibratorom koji sjeda na ekran). Prednost AOC-a je što mu je više manje sve in-house (uključujući panele), dok primjerice Dell mora kupiti tuđi i staviti u svoje kućište.
Iskreno, nisam vidio navedeni Dell pa neću napamet pričati. Ali u usporedbi s jednim U2312HM, ovaj AOC je veći, bolji i jeftiniji monitor. Također s 3 godine garancije.