Citiraj:
Autor vorda22
bjesomucno grindanje da bi se account mogao prodat sigurno nije...i ilegalno je  sto ako netko reporta lika?
Sent from my MI MAX using Tapatalk
|
Prvo, on ne grinda, nikad, nego preprodaje na AH.
Drugo, nekome je grindanje pravi i jedini razlog zašto igra wow, svako ima svoj razlog, i ne ulazim u to. Netko se bavi pvp-om, netko pve-om, netko grinda, netko samo chat-a itd. Ali realno, pravi razlog za igranje WoW-a, ne postoji...
Treće, kupuje se uvijek na rizik kupca, tako to ide s accountima.
Citiraj:
Autor Brlja
A grindanje, oko toga uvijek ima drame. Meni se isto ne sviđa potrebna količina grindanja potebna u ovom expansionu. Htio bi raidat i biti kompetitivan a ne mogu držat korak s ostalima ako ne radim dovoljno mythic + itd. Pa nemrem završit ni reputaciju s onim narkomanima. Pa treba farmat. Nemoš uz posao, pa cura stalno kvoca "Opet si na tom jebenom WoW-u..." "Ali moram farmat!  "
|
Ja to nekako lagano. Par sati navečer, stignem nakon posla, ali nemam baš vremena za raid. U srijedu još nekako stignem, ali ostale dane, teško. Ali mythics + stignem uvijek odraditi, gear je isti ako ne i bolji od ovog sadašnjeg raida. 880 ilvl se dobije na kraju tjedna ako radiš +9 mythics. 852 imam druida i 810 paladina.