View Single Post
Staro 17.10.2016., 11:55   #1997
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
bjesomucno grindanje da bi se account mogao prodat sigurno nije...i ilegalno je sto ako netko reporta lika?

Sent from my MI MAX using Tapatalk
Prvo, on ne grinda, nikad, nego preprodaje na AH.
Drugo, nekome je grindanje pravi i jedini razlog zašto igra wow, svako ima svoj razlog, i ne ulazim u to. Netko se bavi pvp-om, netko pve-om, netko grinda, netko samo chat-a itd. Ali realno, pravi razlog za igranje WoW-a, ne postoji...
Treće, kupuje se uvijek na rizik kupca, tako to ide s accountima.

Citiraj:
Autor Brlja Pregled postova
A grindanje, oko toga uvijek ima drame. Meni se isto ne sviđa potrebna količina grindanja potebna u ovom expansionu. Htio bi raidat i biti kompetitivan a ne mogu držat korak s ostalima ako ne radim dovoljno mythic + itd. Pa nemrem završit ni reputaciju s onim narkomanima. Pa treba farmat. Nemoš uz posao, pa cura stalno kvoca "Opet si na tom jebenom WoW-u..." "Ali moram farmat! "
Ja to nekako lagano. Par sati navečer, stignem nakon posla, ali nemam baš vremena za raid. U srijedu još nekako stignem, ali ostale dane, teško. Ali mythics + stignem uvijek odraditi, gear je isti ako ne i bolji od ovog sadašnjeg raida. 880 ilvl se dobije na kraju tjedna ako radiš +9 mythics. 852 imam druida i 810 paladina.
Mommistake je offline   Reply With Quote