View Single Post
Staro 17.10.2016., 10:22   #3854
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Roon je samljeo našeg DMa jer je ovaj vozio broadside, što je izgleda "in" u tom brodu.
Dosta promatram druge igrače DM-a od kako ga vozim i mogu reć da se dijele na kriminalno loše do odličnih, skoro pa nema između. Fakat ekipa plovi broadside kao da vozi Bismarcka. S time da ima partija gdje ja over-extend napravim i potonem među prvima jer te lako ponese 6 s reload 8" slobode, da bi zatim nestao u 5 s focus fire cijelog drugog tima.

Protiv BB-a DM ima najlošiji oklop i najmekanije kupole od T10 krstarica. 27mm na pramac je imun samo protiv Bismacka i Tirpiza. Utoliko da je to smiješno kad naletim na jednoga, samo pramac i DPS-om ga pojedem kroz minutu i naložim više vatri nego što on ikad stigne secondary-ima. Jedina šansa su tirpu torpeda i yolo run protiv DM-a na nos - ako prežive HE spam i ne budu disable-ana.

Zao, Hindi i Moskva još kako tako mogu anglanjem pod nekim blagim kutem odbit 16" granate (ne i Yamine) ali DM slabo. Što se vidi u onom replay-u gdje sam Montanu na ispod 10 km sredio.

Zato je ključ s DM-om ostat živ prvi dio partije, slat "orbitalni" HE spam preko otoka i kurit BB-e da bi kasnije postao eksponencijalno bitan svom timu jer nema DD-a niti CA koji ispod 10 km jedan na jedan ima šanse protiv DM-a - osim drugog DM-a.

A da ne spominjem radar od 40 s, samo se parkiraš ispred najbližeg otoka jednom capu i deri kad se džubrad zadimi. Još je veći sex pozicija na nekim mapama gdje možeš dva capa pokrivati (primjer North, između B i C).

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 17.10.2016. u 10:58.
T}{OR je offline   Reply With Quote