View Single Post
Staro 16.10.2016., 19:21   #3851
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Nisam vidio što se događalo dolje oko B i C, ali onaj leming train na A gdje je njihova divizija bila je isto bio totalno debilan. Ali Flamu je sam kriv za to što su izgubili, previše su probali pogurat nekoordinirano - odnosno Flamu je solo kriv što je pao tamo, nitko nije njega slijedio gdje ide lol. Mogao je očekivat da će se nešto tako dogoditi. Nakon što je on pao, kao domino su i svi ostali za njim. Da je zadimio na ulazu u B, i skrenuo desno za cross torp umjesto da sve ispali na tebe u onom dimu moglo je to drugačije završti. Ovako je njegov performans ispao smiješan.
Pa i ne bi pomoglo previše jer su sva njihova predviđanja gdje smo mi ispala pogrešna a sa druge strane mi smo dobro predvidjeli njihove poteze, znali smo kad je Shima upala u B i čekali smo ga dva sa jačim DDovima a da je ispalio dim da pokrije Yamu i Des ja bi torpeda koja sam opalio u njegov dim pustio prema tom pretpostavljenom dimu za kojeg znam da su njegovi pajdaši a opet osim neke sretne kombinacije Flamu bi se jako teško izvukao. Inače tu partiju složio 189K štete.

A i osim te imao sam još jedan dobar moment, u drugoj partiji naš Bismarck krene na grupu Bismarck, NC, Prinz Eugen, Roon i Myoko, s obzirom da je blizu bio Colorado i Atago idem ga pratiti sa Gneisenauom, btw Colorado pička odustao i ostao iza stijene. Naš Marko je mogo i bolje, sredili smo Roona ali slabo se anglao i srede njega. Bismarck na 7km sa 1/4 štete, OK, idem prodati kožu što skuplje i pramcem na njega, pali on mene ali sam mu došao na 2,5km kad je shvatio da to može biti loše za njega glede mojih torpeda i krene skretati ali je dobio po dva sa moje svake strane i vatricu za have a nice day on the bottom, a ja se izvukao sa manje od 10k štete

---

Citiraj:
Igrao poslije podne s Sander93-om opet. Nevjerojatno kako lik svaku partiju napravi preko 100k. Ja imam smeće od partija, ali jednu gdje smo izgubili (ja Des, on Montana) lik je odjurio Yolo među trojicu i nafarmao 170k. Kak netko može bit toliko discipliniran?! Svaka salva mu je proračunata, i ima odlično pozicioniranje na mapi.

Btw. prvi game danas, žešći carry s Indianom:

http://wowreplays.com/Replay/19532
Ma rekao sam, lik je android kako igra precizno, mislim, nije da se ne može ali jbt glava me boli i hoću se malo opustiti a ne da igram šah svaku partiju
Roy je offline   Reply With Quote