View Single Post
Staro 16.10.2016., 10:03   #681
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Nema veze jel preko firme ili nije. Telefutura na Sony mobitele daje 24 mjeseca garancije. Mobitel kad je crko, trebao si ga odnijeti gdje je kupljen ili u najbližu trgovinu istog robnog lanca.

Oni šalju u agram. Ako se mjenja matična ploča, ide jamstvo novo 24 mjeseca. Ako se uređaj kompletno zamjeni, ide garancija 24 mjeseca nova ispočetka. Pa makar ti uređaj predao 10 minuta prije isteka gare od 24 mjeseca.

Članak 425, Zakon o potrošačima, narodne novine.

Ovako su ti oni ponudili mobitel koji si ti prihvatio kao i njihove uvjete. Da si napravio kako gore piše, bez obzira je li tvoj mob bio već na servisu i koliko jamstva još imao, dobio bi 24 mjeseca garancije na novi uređaj.

Do sada sam imao iskustva sa mobitelima preko firme, privatno itd itd... kad se god mjenjala ploča ili je došao novi uređaj, išlo je 24 mjeseca garancije.

Sorry ali mi to smrdi na uvaljivanje.

Ok, možda sam u krivu, ali zakon je jasan. Nema politika firme Telefuture, politika firme Agrama, politika firme Konzuma. Postoji samo jedna politika u tom slučaju - Zakon Republike Hrvatske.

Pogledaj temu o Garancijama i povratu robe u podforumu Ostalo. Pročitaj malo iskustva pa će ti za ubuduće biti jasnije da te opet netko ne proba preveslati. Žao mi je što se tako odigralo, nije da me to veseli.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 16.10.2016. u 10:16.
Brko je offline   Reply With Quote