Citiraj:
Autor John Creasy
nije trolanje.. to je moje osobno mišljenje.. po meni je iphone precijenjen, te je uređaj napravljen čisto za zadovoljavanje nečijeg ega.. ništa drugo.. tehnički, taj uređaj nije nikad bio inovativan po nečem.. a ovo je pckespert forum..
|
Tebi je iPhone precijenjeno smece, i to je ok. Ali i dalje je ono trolanje, jer nekoga tko ce kupiti iPhone nazivas budalom. U rangu 15ogodisnjaka, tako da se tu slazem sa mamutarkom
Opcenito je smijesno gledati ekipu kako 'skace na sve 4' kad se spomene Apple i/ili iPhone. Cemu to?
Ne svidja ti se uredjaj? Mislis da je precijenjen, glup, ovakav, onakav? Sve 5, ali vrijedjati korisnike tog uredjaja jer nekome ne odgovara je djetinjasto i tupavo.
Koristim Android i iOS. I uvijek cu oboje koristiti. I jedno i drugo ima svoje mane i prednosti. Kao valjda i sve ostalo u ovom svijetu. No recimo od Androida meni Samsung nikako ne odgovara, a imam i svoje razloge za to.
No nikad, ali ama bas nikad za korisnike Samsung uredjaja necu napisati da su budale/glupi/ovce/tupavi. Niti cu napisati da je samsung sminka. Jer nije. Da je Samsung samo sminka, ne bi se prodavao par godina kao lud. Ima ekipe kojima odgovara, kao i onih kojima ne odgovara.
Opcenito me zacudio ovaj nivo 'raspravljanja' na PCE forumu. Ovakvo sto bih ocekivao od mob.hr/bug.hr ekipe, no ovdje je uglavnom normalna ekipa. Barem po smartphone podforumu.
Ovdje ocito stanuju neki drugi ljudi