@Sn4k3
Ljepilo je sigurno u zaobljenom rubu. E sad, je li i na ravnom dijelu ne znam, čini mi se da nije. Nillkinovo ravno staklo ima ljepilo cijelom površinom.
@M.Vlahović
Otkriće ili ne, slučajno sam kupio od njega.
Kao što rekoh, na rubovima je sigurno, možda (ali mislim da nije) i na ravnom dijelu. Uglavnom dobro sjedi i drži... za sada.
No, logično mi je da nema ljepila na ravnom dijelu jer na Nillkinu sam zrak morao gurati van, ovdje nisam. Jer da je ostalo zraka, kako bi van izašao ispod žlijeba sa ljepilom?
Prstima odozdola nisam dirao, centrirao sam ga tako da sam zaljepio one plave trakice za staklo i držao za njih, a centar tražio preko home tipke.
Vrlo je precizno izrezano.
Istina, nema otvore za prednju kameru i senzore. Ali nekome tko ne koristi autobrightness (kao ja), njemu je to nebitno. Proximity radi najnormalnije. Slike sa prednje kamere su jednako (loše) kvalitete sa i bez stakla preko ekrana.
U krajnjoj liniji, dijelim svoje mišljenje i za sada pozitivno iskustvo sa vama. Ne uvjetujem da to staklo kupite niti imam proviziju od toga Babaya

Znam da su neki kupovali i tražili i dan danas traže te da su ta stakla bila očajna i da su useri bili razočarani. Meni se ovo čini dobro danas. Kako će biti za tjedan - dva - tri, nemam pojima. Zato ću imati ravni Nillkin u rezervi

najgore od svega je da se moram vratiti na malo kvalitetnije i malo bolje staklo koje nije edge-to-edge.
Ili čekajte mjesec dana da vidite kako će se moje ponašati, ili riskirajte 9 ipo dolara i čekajte 14 dana da vam dođe pa probajte.