Citiraj:
a što bi objasnilo riječ Fusion u imenu SoC-eta
|
Stvarno, soceta?
Boje kamere su prezasićene (testna slika 4 i 5), u uvjetima lošijeg osvjetljenja (1, 3) pak dosta blijede, ne bih se složio s napisanim nikako. Možda na samom uređaju izgleda dobro, kao što je inače slučaj i kod samsunga, ali kad se pogleda na iole boljem monitoru, razočaranje.
Ono što fotografije svakako nisu - oštre. Iako se navodi da jesu.
Citiraj:
Android koristi Java aplikacije i time su hardverski neovisni, a iOS aplikacije su kompajlirane i nije im potreban “nabrijani” hardver za gladak rad. No, ostavimo ovu priču za neki drugi puta.
|
Nepotrebno komentirati, ubada u oči svakom PCekspertu.
--
Creasy je gore istaknuo par citata koji naginju neobjektivnom pogledu na uređaj, očito pristranom appleu. Možda ulogu ima *komentar o nejednakosti spolova*.
--
Citiraj:
Uostalom, vi ste gospodar svog novca i možete ga potrošiti kako želite.
|
PCe financijski savjetnik, gee, thanks.
Citiraj:
Autor John Creasy
iphone je porez na budale
|
Svake godine svi proizvođači dižu cijenu flagshipova za osjetan iznos, ne samo Apple. Porez na budale je svaki novi high-end uređaj, kako apple, tako i android pandani od sonya, googlea (nexus/pixel), samsunga itd. Da bi se kupio flagship model mora se izdvojiti daleko previše love.
I ja sam ovcu šišao kad sam kupio Nexus 6, ali sam se na to odlučio jer nisam htio uzeti mobitel + pretplatu, pa me ipak u konačnici ispalo jeftinije.
Tada sam platio mob 649€ sa 64GB memorije, a sad je manji 5" sa 32GB 759€, godinu i pol kasnije. 1009 freakin eura za 128GB i 5.5" model...
Nadam se da neće tako brzo N6 postati "spor" za normalnu upotrebu.