View Single Post
Staro 15.10.2016., 11:01   #1052
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Bitno da si ti naveo totalno nebitnu informaciju da je mobitel za svekra, nikad mi nije jasno zašto se naglašava da je mobitel za komšiju, sestrinu kumu ili maminu strinu.

Cijena, veličina ekrana, treba li microsd, jel kamera bitna, to su stvari koje treba naglasiti, a ne za koga je telefon.

Pametna osoba bi zaključila da svekar ne treba selfi kameru, da ne ide na Facebook i da mu kvaliteta kamere nije primarna.

Isto tako, pošto će unutra biti poslovna kartica (navedeno) treba biti pouzdan i stabilan (navedeno), a pošto net treba samo za mail i viber, ne treba 4G ( isto navedeno), kao i da je baterija dobra ( isto navedeno).

Ostale stavke očigledno nisu presudne. I to bi pametna osoba sama zaključila, a ne da mu treba to natrljati na nos.

E sad, ako to nije dovoljno informacija za prijedlog telefona, ispričavam ti se, stvarno gdje mi je bila pamet.

A ako nemaš prijedlog s kojim bi mi pomogao, hvala ti na sudjelovanju i probaj preskočiti ovaj upit.

Mislim, kao da u tom rangu cijene ima 100 dual sim telefona pa treba 83 filtera da ispadne onaj pravi.