View Single Post
Staro 15.10.2016., 00:29   #6811
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Goku Pregled postova
evo ja zahtjevao taj max2 xs paket preko onog web chat sa agentom za liniju koja glasi na oca kojem je punih 65 godina za par dana.

nisam vise ugovorno vezan za t-com. trazio sam max2 xs paket uz ugovor na 24 mjeseca ,ali mi agent fino napise da je taj paket rezerviran samo za nove korisnike

po njemu mi postojeci korisnici nemamo pravo na taj paket

za sada im placam neki tko zna koji paket za net i telefon oko 270 kuna,a kao novi paket nude Max2 S uz ugovor 24 mjeseca po cijeni od 225 kn.

kaj dalje ???

biti uporan dok nedaju max2xs ili ???
Nisam stigao prije se javiti, bio odsutan cijeli tjedan, dogovorio s tehnicarem da mi dodju u nedjelju da sve podese (jer ja nemogu prije, evo sad dosao s posla, radi se od jutra do sutra, covjek iz t-coma kaze da oni i nedjeljom dolaze u kocne posjete... svaka cast)

Pa i meni su rekli da mogu samo novi korisnici, ja odjavio telefon s sebe, prebacio na oca, i ugovorio XS paket, sve u roku par minuta, s tim da sam imao telefon vezan ugovorom jos 1 godinu, ali mi rekli da nema problema ako otac prihvati ugovor na 2 godine... meni odgovara... i onako prica koliko i netreba na telefon, sad ce jos i vise...