View Single Post
Staro 13.10.2016., 20:33   #1047
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
A koje to recenzije kazu da mu je na drugoj strani kamera? Vecina jubito poznatijih recezenata ugodno iznenadjeni kamerom.

Većina njih,stoga krenimo:

Dislike 1

Dislike 2

Engadget je meh

Nastavljamo sa kamerom pod cons

I tako imaš linkova do besvjesti,svaki drugi je camera pod cons,oni koji je nisu stavili tamo obično imaju najdebilniju frazu u "istoriji" ljudske roda: "kamera vas neće onesvjestiti kvalitetom ali u tom cijenovnom razredu....."

U istom je razredu sa Mi5,možda je bolja za 10%-20% u određenim uvjetima ali nedovoljno da promjeni razred. Stoga sam i reagirao onako,te reko Zvoncu kada je spomenuo da mu je prioritet dobra kamera. Dovraga u tom cjenovnom rangu superiornije kamere imaju i Huaweii P9 i "HoDor 8" al si nismo neprijatelji pa ne preporučujemo to olako

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
10 je zaokruzeniji mob, kamera nije u vrhu, al se nalazi medju tri najbolja, ostalo je sve na visokom nivou..
Ja bi reko kad si u top tri da si u vrhu možda si mislio da nije NA vrhu

Uzeo bi HTC 10 bez razmišljanja btw...900kn je jedan dobar izlazak bez kojeg možeš...a u ekran ćeš buljiti bar 2 godine kad smo kod ekrana,i tu mu(OP3) ne cvatu ruže....2-3 generacije stari Amoled...

Ako želiš superiorni ekran i kameru zašto ne dodati parsto kn i ubosti S7 sa garom kod nas i miran si i glede kamere i glede updejta i glede communitya i ekrana. Jedina mu je mana što je zvuk preko sluški loš....al to samo mene dira

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 13.10.2016. u 20:52.
trouble je offline   Reply With Quote