Evo ja se malo obnovio

Sidegradeao sam grafu sa 290 4GB na 480 8GB, upgradeao proc sa phenoma 965 na FX8300, i sidegradeao 120GB SSD i 150GB raptora na 275GB SSD (CRUCIAL MX300, znam da nije oličenje brzine, ali ovo je konfa za gameing tako da mi se jednostavno ne isplati davati neke bjesne pare za SSD, a i bang for the buck je odličan sa ovim modelom).
Jednostavno mi je nenadano uletila prilika koju sam morao iskoristiti, XFX 480 GTR 8GB za 1750kn, fx za 700kn i ssd za 450kn.
Kartica je fenomenalna, do 60 stupnjeva se ventovi ne pale a nakon što se i upale se doslovno ne čuju.
Temperature bez overclocka su do 60 stupnjeva max, a sa overclokom do 65 max.
Nisam ju išao cijediti, i niti nemam namjeru. Tražio sam samo stable overclock parametre za 1400MHz, što sam i dobio sa maksimiziranjem power limita i dizanjem voltaže na +48mV (može do 100 ići). Memoriju sam digao na 9000MHz (max za msi afterburner). Kartica je rock stable s ovim postavkama.
Ono što je fascinantno je da joj je frekvencija non stop na 1400 za vrijeme igranja, ali doslovno non stop, ne pada ni za 1MHz ni u jednom trenutku

Apsolutna preporuka za ovu grafičku!
Sad mi je još ostalo pronaći neki sweet spot za procesor, nadam se da će biti nekih 4400MH. Držite fige